«СЕТАМ» продовжує займатися благодійністю

«СЕТАМ» продовжує займатися благодійністю
10 лютого 2017 року генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов відвідав спеціальну загальноосвітню школу-інтернат №18 м. Києва для дітей з вадами слуху. Головна мета візиту – передати вихованцям закладу новий ноутбук, який було придбано за кошти від продажу речей українських зірок через електронний аукціон СЕТАМ, в тому числі від аукціону, на який було виставлено футбольний м’яч з автографами легенд українського футболу.

Нагадаємо, 20 серпня 2016 року на стадіоні «Локомотив» у м. Києві відбувся благодійний матч між збірною командою Міністерства юстиції України та командою ветеранів українського футболу, до якої увійшли Владислав Ващук, Юрій Дмитрулін, Олексій Михайличенко, Ігор Костюк, Іван Яремчук, Василь Кардаш, Володимир Бессонов, Сергій Нагоняк, Артем Яшкін, Тарас Луценко та інші. Після матчу зірки українського футболу залишили свої автографи на шкіряному м’ячі, який у подальшому було виставлено на благодійний аукціон та продано через СЕТАМ за 2855 грн.

«Чужих дітей не буває. Кожна людина має робити щось, аби допомогти тим, хто потребує допомоги. Діти мають посміхатися – тоді світ стає кращим», - підкреслює Віктор Вишньов.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі