Щастя на Різдво

Щастя на Різдво
Вже понад 130 років «Світоч» завжди там, де відбуваються щасливі миті в житті людини: народження, перше побачення, одруження, успішно складений іспит. Дбайливі працівники фабрики якнайкраще розуміють це.
Гаслом цьогорічних новорічно-різдвяних святкувань бренд «Світоч» обрав висловлену у стислій формі ідею - «Даруйте рідним щастя». Це логічно, адже для українців цей зимовий період асоціюється із традиційними родинними цінностями, котрі наповнюють щастям: спілкуванням із рідними, затишком, спокоєм. «Світоч» у родинному колі буде добрим помічником, щоб додати оригінальний особливий відтінок до палітри щастя.

Для киян чудовим місцем для родинного відпочинку під час новорічно-різдвяних подій є «Зима на ВДНГ» (https://zyma.vdng.ua/), адже «Світоч» - офіційний спонсор цієї події. А де «Світоч», там – щастя і радість: зустріч зі святим Миколаєм, пізнання різдвяних традицій, зустріч Нового року, а також - фестиваль волі та духу українського козацтва — «Крученик-фест», крижані замки, зимові атракціони, лабіринт емоцій, контактний зоопарк, сферичний кінотеатр, парк льодових скульптур, головна ковзанка України та багато інших цікавинок.

Вже багато років поспіль «Світоч» також є офіційним спонсором і партнером відзначення Різдвяних свят у Львові. І це теж логічно, адже бренд родом зі столиці Галичини. Львів’яни традиційно присмачують святкові родинні столи смаколиками від «Світоч».

Тож даруйте рідним щастя на Різдво та Новий Рік разом зі «Світоч»!


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі