Що читати про архітектуру?

Що читати про архітектуру?
Наші друзі Dom Publishers видають книжки про архітектуру, дизайн та урбаністику англійською мовою. Тепер їх можна замовити у нас на сайті і отримати доставкою за кілька днів.

Tree Houses

Андреас Веннінг створює унікальні дерев’яні будинки. Вони поєднують в собі найновіші еко-технології й сміливий дизайн, але не втрачають здатності дарувати спокій й відчуття єдності з природою. Про 40 найцікавіших будинків Андреас розповів у власній книзі.

Baltic Modernism

Марія Дремайте дослідила післявоєнний модернізм у Прибалтиці та його відмінності від інших пострадянських країн. Особливу увагу авторка звернула на зв’язок офіційного планування й запитів міста.

Public Spaces and Urbanity

Карстен Пелсон написав посібник з урбаністики. Він розповів про те, як сторювати зручний для проживання та взаємодії простір. У книжці він не лише констатує проблеми сучасних європейських міст, але й пропонує рішення для боротьби з ними.

Architectural Guide: Сollectors Edition

Це колекційне видання складається з 20 книжок про архітектуру міст світу. До набору входять путівники про: Амстердам, Барселону, Берлін, Більбао, Будапешт, Доха, Дубай, Франкфурт-на-Майні, Гамбург, Стамбул, Мілан, Москву, Мюнхен, Нью-Йорк, Осло, Рим, Роттердам, Турин, Венецію та Відень. В кожної книжки інший автор.

Seismic Modernism / Сейсмический модернизм

Ташкент — найпівденніший мегаполіс Радянського Союзу, місто архітектурних контрастів та парадоксів. Землетрус 1966 року особливо показав цей контраст: він зруйнув майже всі будівлі Старого Світу. Явище, що прийшло натомість назвали сейсмічним модернізмом. Усі статті продубльовані двома мовами: російською та англійською.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі