Швидкий електронний документообіг зі Star.Docs від Київстар

Швидкий електронний документообіг зі Star.Docs від Київстар
Найбільший в Україні оператор мобільного зв’язку Київстар запустив сервіс електронного документообігу Star.Docs, який було створено у партнерстві з консорціумом Intecracy Group. Завдяки цьому рішенню приватні підприємці, представники великого, малого і середнього бізнесу можуть значно спростити роботу із внутрішніми документами та полегшити спілкування з контрагентами чи партнерами.

Сервіс Star.Docs дозволяє створювати, надсилати та отримувати документи за кілька секунд, заощаджувати час на їх підготовку та погодження, працювати з документами спільно, коментувати та обговорювати їх онлайн, слідкувати за дедлайнами навіть зі смартфону, зберігати усі файли у безпечному місці – у хмарному сховищі або на цифровому носії, мати до них доступ 24/7 та легко знаходити потрібні документи в електронних реєстрах.

«Київстар піклується про своїх клієнтів та вже не вперше пропонує їм сервіси, що оптимізують внутрішні бізнес-процеси компаній, роблять їх більш раціональними та ощадними, - коментує Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар. - Зі Star.Docs будь-яка компанія чи підприємець може заощаджувати на адміністративних витратах та вести документообіг зі своїми партнерами та клієнтами віддалено - в електронному вигляді в режимі онлайн».

Розпочати роботу із сервісом легко. Достатньо зареєструватися у Star.Docs та мати для проведення операцій ЕЦП (електронний цифровий підпис) або КЕП (кваліфікований електронний підпис)*. А після запуску у загальне користування сервісу Mobile ID підписувати електронні документи можна буде також з мобільного пристрою – на документи буде наноситися електронний підпис з SIM-картки користувача Mobile ID.

Для обміну електронними документами із зовнішніми контрагентами до системи мають бути підключені обидва учасника операції. В разі інтеграції сервісу до корпоративних систем обліку та документообігу знадобиться допомога API.

«Мета Star.Docs – спростити для підприємців, великих, малих та середніх компаній ведення документообігу, який є основою бізнесу, - каже Олександр Вернигора, директор Intecracy Deals (консорціуму Intecracy Group). – Разом із Київстар ми створили дійсно надійне та зручне рішення. На сьогодні є вся необхідна законодавча база для того, щоб компанії підписували договори, виставляли рахунки чи вели первинну документацію в електронному вигляді. Бізнес обов’язково має скористатися такою можливістю».

Першим користувачем Star.Docs став безпосередньо сам Київстар. Завдяки новому сервісу можна в електронному вигляді онлайн направляти оператору заявки на отримання послуг, обмінюватись договорами, рахунками, первинною та іншою документацію, а також за лічені хвилини підписувати документи з використанням ЕЦП чи КЕП - без візиту до офісу чи магазину Київстар.

Гарантії безпеки.

В основі Star.Docs лежить система зовнішнього юридично значущого електронного документообігу Deals, яка реалізована на платформі UnityBase. Це головна гарантія безпеки Deals, адже в рамках UnityBase використовуються підходи та рішення у сфері безпеки, які відповідають вимогам НД ТЗІ 2.5-004-99 «Критерії оцінки захищеності інформації в комп’ютерних системах від несанкціонованого доступу», що підтверджено відповідним експертним висновком. На UnityBase працює низка українських державних реєстрів, а також система внутрішнього електронного документообігу Megapolis.DocNet, якою вже багато років користуються органи державної влади та органи місцевого самоврядування України і сам Київстар. Отже, наявний рівень безпеки Star.Docs дозволяє бізнесу надійно та без побоювань працювати з електронними документами і зберігати їх онлайн.

_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі