Швидше, яскравіше, надійніше: Viber представляє оновлення

Швидше, яскравіше, надійніше: Viber представляє оновлення
Популярний додаток для спілкування Viber пропонує користувачам швидкі і неймовірно зручні чати, в два рази більш швидку відправку повідомлень та нові сповіщення про доставку

Тель-Авів 27 серпня 2018 року - Viber , провідний додаток для спілкування, представляє оновлені чати: тепер сотні мільйонів зареєстрованих користувачів месенджера зможуть обмінюватися повідомленнями вдвічі швидше. Крім того, Viber отримав оновлений дизайн - функціональний та гарний одночасно.

З Viber ваші онлайн-бесіди будуть відбуватися в реальному часі, а спілкування з усіма вашими знайомими стане ще зручніше завдяки оновленню та редизайну вікна чатів. В рамках оновлення, на учасників спільноти Viber чекають:

● Швидкі повідомлення: Передача повідомлень в оновленому Viber займає у два рази менше часу, тому розмови в чатах йдуть природніше, і ви встигаєте обговорити більше за короткий час. Крім того, скоротився й час очікування відповіді!
● Швидка зміна сповіщень про доставку повідомлень: Нові сповіщення про доставку повідомлень відображають статус бесіди в реальному часі. Тепер ви швидше побачите, чи прочитав адресат ваше повідомлення. Знак ✓ означає, що повідомлення надіслано, ✓✓ - що повідомлення було доставлено адресату, а ✓✓ - що адресат прочитав ваше повідомлення.
● Великі та яскраві баббл в чатах: Щоб користувачам було простіше сконцентруватися на змісті чатів, Viber представляє новий дизайн діалогового вікна в яскравій кольоровій гамі і зі збільшеними «бабблами» повідомлень. Таким чином на екрані одночасно відображається більше контенту.
● Покращений попередній перегляд фото, відео та GIF-зображень: Одна картинка може замінити тисячу слів, тому не дивно, що користувачі Viber люблять відправляти фото своїм друзям і родичам. Тепер, коли вам будуть приходити зображення або відеозаписи, які відображаються в чаті, мініатюри стануть більшими і чіткішими.

Крім того, Viber володіє наскрізним шифруванням, що робить його найбезпечнішим популярним месенджером. Користувачі можуть бути впевнені в тому, що їх дані та контент не потраплять до рук третім особам. Навіть у співробітників Viber немає доступу до цієї інформації. Конфіденційність забезпечується на 100%.

«Надавати можливості для чудового спілкування сотням мільйонів людей, що користуються Viber кожен день - це те, що надихає нас на постійні інновації, - прокоментував Офір Ейяль (Ofir Eyal), віце-президент з продукту Viber, - Вся діяльність людей в тій чи іншій мірі пов'язана зі спілкуванням, взаємодією з іншими. Тепер всім користувачам Viber буде доступний найшвидший сервіс без шкоди для веселого, цікавого і приємного спілкування в чатах».

Новий дизайн чатів Viber вже доступний користувачам для iPhone у всьому світі, і скоро з'явиться на Android.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі