Силует adidas Originals NITE JOGGER повертається, щоб об’єднати міських креаторів

Силует adidas Originals NITE JOGGER повертається, щоб об’єднати міських креаторів
Переосмисливши культову модель Nite Jogger, adidas Originals представляє оновлену версію кросівок, які не залишаться непоміченими цієї весни. Кампанія, у розробці якої бере участь творче ком'юніті по всьому світу, говорить про те, що рефлективний силует повертається, щоб заявити про себе, як про знаковий елемент справжніх креаторів.

Освітлюючи шлях своєму власникові після настання темряви, Nite Jogger поєднують у собі функціональність, новітні технології та сучасний дизайн. Завдяки рефлективній технології hi-vis, силует кросівок створений для тих, хто не обмежує себе рамками світлового дня й вірить, що ніколи не пізно реалізовувати свої ідеї.

Проміжна підошва кросівок Nite Jogger зроблена із застосуванням технології BOOST ™, а зовнішня підошва виконана з міцного гумового матеріалу, що допомагає з комфортом досліджувати місто в режимі 24/7. Верх моделі виконаний з легкого нейлонового ріпстопу, м'якої сітки й замшевих вставок. Естетика Nite Jogger отримує новий зміст завдяки флуоресцентним відтінкам сірого, пастельно-зеленого та неонового помаранчевого.

Колекція надійде у продаж 11 квітня й буде доступна в київських магазинах adidas Originals, а також в магазинах adidas в Києві (ТРЦ Sky Mall, ТРЦ Ocean Plaza), в Харкові (ТРЦ Караван, пл. Конституції, 3), в Одесі (вул. Катерининська, 26, ТРЦ City Center) і в Дніпрі (ТРЦ Мост-сіті).
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі