Смартфон Honor 10 Lite у кольорі Sky Blue представлений в Україні

Смартфон Honor 10 Lite у кольорі Sky Blue представлений в Україні
З першого тижня лютого в Україні стартує продаж нової моделі Honor 10 Lite у кольорі Sky Blue. Модель буде ексклюзивно представлена в мережі магазинів «Алло» за акційною ціною 5 999 грн. Спеціальна пропозиція діє до 10 березня.

Honor 10 Lite був створений на основі флагманської моделі Honor 10. Він підтримує тренд дизайну смартфонів з кольоровим градієнтом і доповнений акуратним краплеподібним вирізом на екрані. Honor 10 Lite оснащений 24-мегапіксельною селфі-камерою з підтримкою штучного інтелекту, яка дозволить зафіксувати усі особливі моменти. Вишуканий дизайн і апаратна начинка флагманського рівня забезпечать унікальні враження від використання.

Спеціальна пропозиція на Honor 10 Lite у кольорі Sky Blue (5 999 грн) діє в мережі магазинів «Алло» до 10 березня.

Версія 3/32 ГБ з підтримкою NFC у чорному та синьому кольорах доступна в Україні з кінця 2018 року за рекомендованою ціною 6 099 грн.

###

Про бренд Honor

Honor - молодий бренд смартфонів у складі Huawei Group. Згідно зі слоганом «Для сміливих!» бренд створено для представників цифрового покоління, щоб надихати молодь боротися за свої мрії. На шляху до цієї мети бренд Honor зміцнив свої позиції на ринку та продемонстрував сміливість у застосуванні нестандартних підходів.



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі