Смартфон Honor 8X: 19 жовтня в Україні

Смартфон Honor 8X: 19 жовтня в Україні
Молодий інноваційний бренд Honor, №1 e-brand у Китаї, оновлює лінійку X і представляє новий смартфон Honor 8X. Новинка має процесор Kirin 710, пам’ять 64 ГБ, потужну батарею та інтелектуальні функції фотозйомки, а також FullView дисплей з діагоналлю 6,5 дюймів, який займає 91% лицьовій панелі. На українському ринку буде представлена європейська версія пристрою з підтримкою NFC. Honor 8X надійде у продаж в українські магазини електроніки 19 жовтня 2018 року.

Стильний безрамковий корпус

Новий смартфон Honor 8X отримав металеву рамку корпусу з удосконаленою технологією COF (chip-on-film), що дозволило зменшити нижню рамку екрану. Корпус пристрою створено зі скла 2.5D, яке переломлює падаюче світло і створює ефект мерехтіння. Honor 8X також отримав режим захисту зору другого покоління, сертифікований незалежною компанією TüV Rheinland. Ця функція знижує частку синього кольору в спектрі підсвічування екрану, значно зменшуючи навантаження на очі.

Камера з функціями штучного інтелекту і режимом нічної зйомки
Основна камера Honor 8X має два модулі 20 МП + 2 МП. Смартфон також отримав фронтальну камеру з роздільною здатністю 16 МП. Технології штучного інтелекту дозволяють у реальному часі розпізнавати більше 500 видів сцен у 22 категоріях та підбирати оптимальні параметри зйомки для кожного кадру. Режим нічної зйомки, що працює за підтримки штучного інтелекту, дозволяє отримувати чіткі фотографії без використання штатива.

Висока продуктивність
Восьміядерний процесор Kirin 710 забезпечує високий рівень продуктивності для різних типів завдань. У порівнянні з попереднім поколінням процесорів, продуктивність кожного ядра зросла на 75%. Смартфон також отримав графічний прискорювач Mali G51 і технологію GPU Turbo, що дозволяє більш ефективно використовувати можливості апаратних компонентів. У результаті продуктивність графічного модуля зросла на 130% у порівнянні з попереднім поколінням і, таким чином, відкрила нові можливості для любителів мобільних ігор.

Honor 8X оснащений вбудованим накопичувачем місткістю 64 ГБ і працює з картами пам'яті microSD ємністю до 400 ГБ. Інтелектуальний інтерфейс EMUI 8.2 підтримує операційну систему в оптимальному стані, запобігає зниженню продуктивності, а також пропонує користувачам нові функції, серед яких розпізнавання обличчя в умовах приглушеного світла і різні варіанти доповненої реальності. Окрім цього, Honor 8X отримав інтелектуальну технологію енергозбереження та батарею ємністю 3750 мА*год, яка забезпечує тривалу автономну роботу.

Якість зв’язку
Honor 8X отримав нову технологію зв'язку, яка автоматично розпізнає слабкий сигнал або сильні перешкоди і, таким чином, може поліпшувати якість звуку під час розмови. Коли користувач робить дзвінок у шумному місці, наприклад, у метро, смартфон розпізнає фоновий шум і включає шумозаглушення. Ця технологія також може розпізнавати зміну сили сигналу, наприклад, коли користувач заходить в ліфт, і швидко відновлювати з'єднання на повній швидкості, як тільки двері ліфта відкриються.

«Завдяки новому смартфону Honor 8X ми встановлюємо нові стандарти якості і можливостей для усього ринку мобільних пристроїв», – сказав президент Honor Джордж Чжао. «Як завжди, Honor 8X не просто перевершує очікування користувачів – він демонструє величезний стрибок у технологіях та дизайні. Honor 8X став втіленням мінімалізму, відмінним прикладом досягнень, винахідливості і уваги до деталей. Honor 8X доводить, що преміальні функції можуть бути доступні широкому колу користувачів у всьому світі».

Модель буде доступна у синьому та чорному кольорах. Продажі Honor 8X в Україні почнуться у магазинах партнерів (Алло, COMFY, Територія Твоєї Техники) 19 жовтня 2018 року. Орієнтовна вартість смартфона – 7699 грн. У перший місяць продажів діятиме спеціальна пропозиція – фірмові навушники Honor xSport AM61 у подарунок .

Про бренд Honor

Honor - один з провідних брендів смартфонів, належить компанії Huawei. Спочатку назву Honor отримала одна з моделей смартфонів Huawei у 2011 році. Наприкінці 2013 року компанія прийняла рішення розвивати Honor як самостійний бренд. Згідно з концепцією «For the Brave», Honor був створений для молодіжної аудиторії, яка стежить за останніми технологічними трендами.



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі