СМАРТФОН LG V30S THINQ З ПІДТРИМКОЮ ФУНКЦІЇ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ ДЕБЮТУВАВ НА MWC 2018

СМАРТФОН LG V30S THINQ З ПІДТРИМКОЮ ФУНКЦІЇ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ ДЕБЮТУВАВ НА MWC 2018
Новий смартфон LG з підтримкою функції штучного інтелекту (AI) – простота і зручність користування мобільними пристроями

БАРСЕЛОНА, 1 березня 2018 р. — Компанія LG Electronics (LG) представила перший мобільний пристрій серії ThinQ на виставці мобільної індустрії Mobile World Congress (MWC) 2018 у Барселоні, Іспанія. Розроблений на базі платформи LG V30, LG V30S ThinQ підтримує нові функції штучного інтелекту, які повністю відповідають потребам сучасних користувачів. Платформа ThinQ була предста-влена на виставці CES 2018. Вона об'єднує всі лінійки побутової техніки, спожив-чої електроніки і послуги LG з підтримкою функцій штучного інтелекту. У пла-нах компанії створення і впровадження зручних та доступних технологій штуч-ного інтелекту, в центрі яких знаходиться користувач.

Понад рік тому LG почав розробляти різні інтуїтивні рішення на базі штучного інтелекту для найбільш популярних функцій смартфонів. Особливу увагу інжене-ри компанії приділили технологіям камери та розпізнавання за голосом, у резуль-таті чого з’явився набір функцій Vision AI для покращення зйомки за допомогою смартфона і Voice AI для швидких голосових команд.

Vision AI: інтуїтивні фотографії

Vision AI включає три нові інтелектуальні функції камери: AI CAM, QLens і Bright Mode, які автоматизують і покращують якість зйомки як для фотографів початкового рівня, так і професіоналів.

Функція AI CAM дозволяє аналізувати об’єкти в кадрі і дає рекомендації щодо оптимальних умов зйомки в 8 категоріях: портрет, їжа, домашні тварини, пейзаж, місто, рослини, світанок і захід. Обидва режими автоматично регулюють кут огляду, колір, віддзеркалення, освітлення і рівень насиченості знімка.

QLens збільшує можливості розпізнавання зображень під час сканування QR-кодів, що підвищує швидкість і зручність онлайн-шопінгу. Необхідно просто на-вести камеру на товар, що цікавить, а QLens покаже інформацію про те, де здійс-нювати онлайн-покупки за найнижчою ціною, а також надасть рекомендації щодо подібних товарів. Платформа допомагає здійснювати швидкий пошук відповідних або подібних зображень продуктів харчування, предметів гардероба та інших речей, а також дозволяє знайти детальну інформацію про визначні пам’ятки – будівлі та скульптури.

Завдяки режиму Bright Mode фотографії в умовах слабкого освітлення, зняті на LG V30S ThinQ, виходять якісними і чіткими. Замість того щоб вимірювати приро-дне освітлення, ця функція використовує алгоритм для збільшення яскравості фо-тографії в два рази, а також зменшення рівня шуму.

Voice AI: унікальний голосовий інтерфейс LG

Ще одна нова функція смартфона – голосовий інтерфейс Voice AI, що дозволяє швидко і зручно запускати додатки та змінювати налаштування смартфона за до-помогою усього лише голосових команд. Інтерфейс працює спільно з Google Assistant, допомагає спростити пошук по опціях меню та безпосередньо обирати певні функції.

Більше пам’яті, більше місця для зберігання, більше кольорів

LG V30S ThinQ – флагманський смартфон нового рівня з підтримкою функцій, що сподобаються навіть найвибагливішим користувачам. Новий смартфон підтримує 6 ГБ пам’яті RAM, завдяки чому забезпечується мультизадачність і висока проду-ктивність. А обсяг пам’яті в 128 ГБ для LG V30S ThinQ і 256 ГБ для LG V30S+ ThinQ дозволить зберігати на смартфонах будь-які файли. Також в смартфонах передба-чений слот microSD для збільшення обсягу пам’яті до 2 ТБ.

LG V30S ThinQ – найтонший і найлегший смартфон з дисплеєм 6 дюймів і більше. Він не має рівних за надійністю і терміном експлуатації, а також пройшов

14 різних тестів MIL-STD 810G Міністерства оборони США. Новий мароккансь-кий блакитний колір смартфонів був доповнений зеленим відтінком, а новий пла-тиново-сірий надає пристроям особливу вишуканість і елегантність.
Обидва смартфони мають вигнуту задню поверхню, яка змінює відтінок залежно від умов освітлення.

Розширюючи можливості штучного інтелекту смартфона

Підтримка технологій штучного інтелекту в LG V30S ThinQ – тільки початок впро-вадження оновленої стратегії компанії по створенню інтелектуальних смартфонів з орієнтацією на потреби різних категорій користувачів. LG V30S ThinQ оснащений інноваційними мобільними функціями, а в подальшому певні моделі мобільних пристроїв будуть включати і передачу даних бездротовим шляхом. Залежно від апаратного забезпечення та інших факторів, в майбутньому деякі інші смартфони LG також будуть удосконалені технологіями AI для підвищення досвіду користу-вача.

«З метою удосконалення сучасних функцій смартфонів і виведення мобільних пристроїв на абсолютно новий рівень зручності, який раніше не був доступний нашим користувачам, компанія LG виконала обіцянку і оснастила смартфон
LG V30S ThinQ інтелектуальними технологіями, – сказав Хванг Джеонг-хван, пре-зидент компанії LG Mobile Communications. – Ми продовжимо впроваджувати нові можливості штучного інтелекту, щоб забезпечити особливу зручність екс-плуатації пристроїв. Ми маємо намір продемонструвати нашим користувачам розширені можливості використання смартфонів LG, які ще довго будуть раду-вати своїх власників».

Відвідувачі виставки MWC 2018, яка проходить з 26 лютого по 1 березня можуть дізнатися більше інформації про новий LG V30S ThinQ на стенді LG в холі № 3 виставкового центру Fira Gran Via.

Основні характеристики:
• Процесор: Qualcomm® Snapdragon ™ 835 Mobile Platform
• Дисплей: 6.0-дюймовий 18:9 QuadHD+ OLED FullVision (2880 x 1440 / 538ppi)
• Пам’ять:
- V30S ThinQ: 6 ГБ RAM / 128 ГБ ROM / microSD (до 2 ТБ)
- V30S+ ThinQ: 6 ГБ RAM / 256 ГБ ROM / microSD (до 2 ТБ)
• Камера:
- Основна подвійна камера: стандартна 16 Мп (F1.6 / 71°) / ширококутна 13 Мп (F1.9 / 120°)
- Фронтальна: ширококутна 5 Мп (F2.2 / 90°)
• Штучний інтелект: AI CAM / QVoice / QLens / Bright Mode / AI Haptic / Google Assistant
• Акумулятор: 3300 мАг
• Операційна система: Android 8.0 Oreo
• Габарити: 151,7 x 75,4 x 7,3 мм
• Вага: 158 г
• Мережа: LTE-A 4 Band CA
• Підключення: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 5.0 BLE / NFC / USB Type-C 2.0 (3.1 сумісність)
• Кольори: новий марокканський блакитний (New Moroccan Blue), новий плати-ново-сірий (New Platinum Gray)
• Інше: захист від пилу і води IP68 / MIL-STD 810G Compliant / 32-біт Hi-Fi Quad ЦАП / HDR10 / скляні лінзи Crystal Clear Lens / Google Daydream / UX 6.0+ / розпізнавання за голосом / розпізнавання обличчя / датчик відбитка пальця / технологія Qualcomm® Quick Charge™ 3.0 / бездротова зарядка

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі