SMS-пожертви абонентів Київстар допомогли придбати обладнання для маленьких пацієнтів Інституту ім. М. Амосова

SMS-пожертви абонентів Київстар допомогли придбати обладнання для маленьких пацієнтів Інституту ім. М. Амосова
Завдяки ініціативі Київстар та Міжнародного Благодійного Фонду «Українська Біржа Благодійності» (МБФ УББ) «Дитяча Надія» вдалося закупити необхідне медичне обладнання для відділення вроджених вад серця у дітей Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова.

Зокрема, на кошти, які перераховували абоненти Київстар за допомогою SMS-повідомлень, були придбані механічний стерном, ультразвукові мийки і шнури для ЕКГ та пульсоксиметра. Це обладнання дає змогу оперативно допомагати маленьким пацієнтам, які мають вроджені вади серця.

«Для нас дуже важливо, аби в українських лікарнях було сучасне та необхідне обладнання для допомоги маленьким пацієнтам. Адже Київстар в рамках ініціативи Sharity допомагає новонародженим діткам із вадами серця із малозабезпечених сімей саме в Інституті Амосова. Я хочу, щоб «Дитяча надія» стала одним із інструментів дієвої допомоги кожній українській лікарні із потребами у медичному обладнанні. Ми дякуємо кожному абоненту за допомогу», – говорить Ганна Захараш, директор із корпоративних комунікацій Київстар.

Нагадаємо, кожен абонент передплаченого зв’язку Київстар має можливість пожертвувати кошти на допомогу дітям. Пожертва може бути разовою, від 1 грн до 3000 грн, або регулярною – 2, 5, 10, 15 та 20 грн. Регулярна пожертва буде здійснюватися автоматично після кожного поповнення рахунку від 40 грн. Переглянути подробиці та підтримати ініціативу можна за посиланням https://kyivstar.ua/uk/charity-ubb.

«Нашу команду надихає масштабність спільного з Київстар національного проекту "Дитяча надія", адже завдяки абонентам, які протягом хвилини мають змогу стати справжніми благодійниками, відправивши SMS на короткі номери, у нас є можливість купити життєво необхідне обладнання до Національного Інституту ім. Амосова, яке вже сьогодні почне допомагати рятувати серця маленьких українців. Наша ціль - осучаснити технічне забезпечення лікарень у різних регіонах країни», - говорить Ірина Гуцал, директорка Міжнародного Благодійного Фонду «Українська Біржа Благодійності».

Кошти, які абоненти жертвують за допомогою SMS, не обтяжуються податками. 100% пожертв використовуються МБФ УББ на реалізацію проекту. Фонд самостійно закуповує всі необхідні матеріали для лікарень. Звіти щодо збору та використання коштів можна переглянути на сайті Української Біржі Благодійності.

Благодійні організації, з якими співпрацює Київстар, пройшли ретельні перевірки на міжнародному рівні групи «VEON» щодо етичності ведення бізнесу. Тому наші абоненти можуть бути впевнені, що кошти дійдуть до адресата.
Нагадаємо, у тарвні Київстар разом із МБФ УББ допомогли Національному Інституту Раку закупити медичне обладнання у відділення променевої діагностики та Одеській обласній дитячій лікарні – у клініко-діагностичну лабораторію.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі