SOCAR вивчатиме можливості блокчейн у міжнародному консорціумі

SOCAR вивчатиме можливості блокчейн у міжнародному консорціумі
SOCAR Energy Ukraine, дочірня компанія Державної нафтогазової компанії Азербайджанської Республіки, погодилася долучитися до проектів консорціуму Canadian company PetroBLOQ, який спеціалізується на розробці та впровадженні рішень для забезпечення потреб логістичної мережі у нафтогазовій сфері. Таким чином, SOCAR може стати другою великою нафтогазовою компанією-учасником консорціуму PetroBLOQ, після мексиканської PEMEX.

«Рішення blockchain повинні дати новий імпульс для розвитку нашого бізнесу», – зазначає Ельчин Мамедов, Генеральний директор SOCAR Energy Ukraine, – «Разом із канадськими розробниками ми плануємо досліджувати можливості використання даної технології для створення цифрових баз даних, автоматизації управління бізнес-процесами на паливному ринку, попередження можливих ризиків для компаній. А для наших партнерів, як в Україні, так і за кордном, ми зможемо запропонувати прозору систему звітності, можливість відстежувати будь-яку транзакцію в ланцюжку логістики нафтопродуктів – від закупівлі до роздрібної точки. Таким чином ми сприятимемо розвитку нафтогазової галузі України та мотивуватимемо інших гравців ринку долучатися до пошуку високотехнологічних рішень, зокрема blockchain, які стають ще більш актуальними на тлі нестабільних цін та геополітичної ситуації в світі».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі