Соціальна ініціатива «Пошук дітей» запрацює ще в 3 областях України

Соціальна ініціатива «Пошук дітей» запрацює ще в 3 областях України
31 липня у Донецькій, Львівській і Херсонській областях телеком-оператор Київстар і Національна поліція України почнуть спільний соціальний проект «Пошук дітей».

Сервіс працює на базі СМС-повідомлень і допомагає правоохоронним органам України використовувати можливості мобільної мережі Київстар для оперативного сповіщення в разі зникнення дітей.

З 16 до 23 липня Київстар проводить СМС-сповіщення всіх абонентів про запуск сервісу. Він активується автоматично і безкоштовно. Абоненти, які не хочуть отримувати такі повідомлення, можуть самостійно відключитися від розсилки.
СМС-повідомлення в рамках ініціативи будуть містити інформацію про дитину, обставини її зникнення, посилання на Facebook-сторінку Національної поліції з більш детальною інформацією та фото, а також контакти, за якими можуть звертатися потенційні свідки, які хочуть допомогти з пошуками. Повідомлення отримають абоненти, які знаходилися поруч із місцем зникнення дитини в радіусі від 1 до 3 км, – це можуть бути як жителі міста, так і інших регіонів.
Петро Чернишов, президент Київстар, СЕО Бізнес Одиниці Євразія VEON: «Я вдячний усім нашим абонентам, які допомагають Нацполіції в пошуку зниклих дітей. За 10 місяців роботи ініціативи в Києві була зроблена 51 СМС-розсилка, і Нацполіція всіх дітей знайшла»

Нагадаємо, недавно до ініціативи «Пошук дітей» Київстар підключив Одеську, Дніпропетровську і Запорізьку області, і в планах до кінця року охопити проектом всю Україну.

З детальною інформацією про ініціативу можна ознайомитися на сайті kyivstar.ua/kidsearch.

Згідно з Законами України «Про захист персональних даних» і «Про телекомунікації», Київстар не передає інформацію про місцезнаходження своїх абонентів та інші персональні дані третім особам. Усі функції по відбору номерів мобільних телефонів здійснюють інтелектуальні автоматичні IT-системи, з дотриманням конфіденційності процесів моніторингу й інформації про абонентів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі