Соціальна ініціатива «Пошук дітей» запрацює ще в трьох областях України

Соціальна ініціатива «Пошук дітей» запрацює ще в трьох областях України
У Черкаській, Житомирській та Кіровоградській областях телеком-оператор Київстар і Національна поліція України розпочали спільний соціальний проект «Пошук дітей».

Сервіс працює на базі СМС-повідомлень і допомагає правоохоронним органам України використовувати можливості мобільної мережі Київстар для оперативного сповіщення в разі зникнення дітей.
З 16 до 22 серпня Київстар сповістив через СМС усіх абонентів про запуск сервісу «Пошук дітей», який активують автоматично й безкоштовно. Абоненти, які не хочуть одержувати такі повідомлення, можуть самостійно відмовитися від розсилання, або ж підключити його повторно.

СМС-повідомлення в межах ініціативи «Пошук дітей» міститимуть інформацію про дитину, обставини її зникнення, посилання на Facebook-сторінку Національної поліції з докладнішою інформацією та фотографією, а також контакти, за якими можуть звертатися потенційні свідки, які хочуть допомогти в пошуку. Повідомлення одержуватимуть абоненти, які перебували поруч із місцем зникнення дитини в радіусі від 1 до 3 км, — це можуть бути як жителі міста, так і інших регіонів.

Ганна Захараш, директор з корпоративних зв’язків Київстар: «За рік роботи ініціативи ми здійснили понад 60 СМС-розсилань у різних містах України. Нацполіція всіх дітей знайшла Я рада, що Київстар реалізує таку важливу соціальну ініціативу, як «Пошук дітей». Спасибі всім нашим абонентам, які допомагають Національній поліції шукати зниклих дітей, адже чужих дітей не буває».

Нагадаємо, нещодавно Київстар під’єднав до ініціативи «Пошук дітей» Одеську, Херсонську, Дніпропетровську, Донецьку, Запорізьку, Харківську, Полтавську, Львівську й Київську області, а також місто Київ. До кінця року ініціатива запрацює у всіх областях України.

З докладною інформацією про ініціативу можна ознайомитися на сайті kyivstar.ua/kidsearch.

Київстар також допомагає й іншим соціальним проектам в пошуку зниклих дітей – таким, як «Служба розшуку дітей», надаючи короткий номер 116 000, дзвінки на який не тарифікуються.

Відповідно до законів України «Про захист персональних даних» і «Про телекомунікації», Київстар не повідомляє інформацію про місцезнаходження своїх абонентів та інші персональні дані третім особам. Усі функції з відбирання номерів мобільних телефонів здійснюють інтелектуальні автоматичні IT-системи, дотримуючись конфіденційності процесів моніторингу й інформації про абонентів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі