СПІВПРАЦЯ LG І TRIPADVISOR: РІЗНОМАНІТНІ БАРВИ ЛІТА У ВАШІЙ ОСЕЛІ

СПІВПРАЦЯ LG І TRIPADVISOR: РІЗНОМАНІТНІ БАРВИ ЛІТА У ВАШІЙ ОСЕЛІ
У «Галереї» телевізорів LG Лінійки OLED- і SUPER UHD 2018 року можна налаштувати теми з найкращих сезонних фотографій TripAdvisor

КИЇВ, 23 липня 2018 р. – Компанія LG Electronics оголосила про співпрацю з TripAdvisor, інформаційним партнером та глобальним туристичним веб-сайтом. Згідно з умовами співпраці передбачається використання фотографій сервісу в темах додатка «Галерея» для телевізорів LG OLED і SUPER UHD 2018 року. Сезонні зображення з TripAdvisor, залиті яскравим сонячним світлом, вже доступні в «Галереї». Їх можна запустити за допомогою голосових команд.

Цю опцію раніше вже підтримували OLED-телевізори LG. З 2018 року використання фотографій TripAdvisor у додатку «Галерея» можливе й для лінійки преміальних телевізорів SUPER UHD. Зміна сезонів весни, літа, осені та зими на екрані перенесе власників телевізорів LG до найкрасивіших та найдивовижніших місць у світі за версією TripAdvisor. Більше сотні літніх зображень перемістять користувачів з островів Греції до країн Карибського басейну та до безлічі інших чудових місцин на планеті. Нові осінні та зимові пейзажі будуть представлені найближчим часом. Зображення доповнять список 50 фотографій, що вже доступні у «Галереї».

Отримати доступ до зображень дуже просто. Тему оформлення «Дивовижне літо» можна додати, промовивши «Покажи мені дивовижне літо у Галереї». LG ThinQ миттєво відтворить відповідні фотографії. Окрім бездоганної якості зображення на телевізорах LG, увагу привернуть літні теми, що переносять до найвіддаленіших та найкрасивіших куточків планети. Нова опція допоможе відчути особливий настрій, перевіряючи погоду омріяного місця відпустки або переглядаючи фотографії з останньої подорожі. Зображення, що відтворюються на екрані, налаштовують на незабутні літні пригоди.

Користувачі зможуть відтворювати додану музику або улюблені хіти із підключених смартфонів і планшетів, що супроводжуватимуться літніми релаксовими зображеннями. Також можна використовувати LG Sound Sync, щоб підключити телевізор LG до Bluetooth-динаміка або домашнього кінотеатру для програвання вражаючого аудіоконтенту.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі