СПІВПРАЦЯ З КАНАДСЬКИМИ ДОНОРАМИ СПРИЯЄ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЕКТУ «РУКА ДОПОМОГИ УКРАЇНІ»

СПІВПРАЦЯ З КАНАДСЬКИМИ ДОНОРАМИ СПРИЯЄ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЕКТУ «РУКА ДОПОМОГИ УКРАЇНІ»
Київ, 08 лютого 2017 року – БФ «Надія по всьому світові» спільно з міжнародною благодійною організацією «HOPE worldwide Canada» (Канада) успішно провели четвертий етап проекту «Рука допомоги Україні» завдяки коштам, зібраним канадськими донорами на краудфандинговій платформі Tilt.com. Проект тривав з вересня 2016 року до січня 2017 року і включив в себе 8 тренінгів «Діти і війна. Техніки зцілення» у містах України: Вінниці, Одесі, Миколаєві, Дніпрі, Ізмаїлі, Івано-Франківську, Дрогобичі та Львові, а також курси терапевтичних занять «Діти і війна» з дітьми, травмованими війною на сході України. На платформі Tilt було зібрано кошти для проведення тренінгів у Ізмаїлі та Івано-Франківську.

Проект «Рука допомоги Україні» реалізується з травня 2015 року. Співпраця з Tilt протягом 2016 року дала можливість додаткового фінансування і допомогла успішно завершити кампанію зі збору коштів, що відбувалася в Канаді.

Володимир Єрмаков, директор БФ «Надія по всьому світові» зазначає, що «краудфандинг сьогодні – без перебільшення, ефективний метод пошуку коштів на благодійні та соціальні ініціативи. Він дає можливість небайдужим людям підтримувати різноманітні ініціативи, а для благодійних організацій – слугує ефективним інструментом залучення широкої громадськості до реалізації соціальних проектів».

Восени 2016 року 48 учасників тренінгів у Ізмаїлі та Івано-Франківську – психологів, соціальних працівників, педагогів та волонтерів – навчилися працювати за методикою «Діти і війна. Техніки зцілення». Набуті знання та практичний досвід роботи із травмованими дітьми та дорослими вони використовуватимуть у своїй практичній діяльності та передаватимуть колегам.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі