Сплачуй карткою Visa та вигравай квитки на фестиваль BeLive 2018 і концерт Jamiroquai

Сплачуй карткою Visa та вигравай квитки на фестиваль BeLive 2018 і концерт Jamiroquai
Компанія Visa стала партнером масштабного міського фестивалю літа BeLive 2018, який об’єднає музику, спорт, сучасне мистецтво, кіно, арт та фешн, вуличну їжу, лекції, блогерство та розваги для дітей протягом цілих чотирьох днів червня на НСК «Олімпійський» у Києві.

Продаж квитків на фестиваль вже розпочато, а держателі карток Visa мають шанс виграти квитки на цю гучну подію. Для цього потрібно просто сплатити за товари та послуги карткою Visa та зареєструвати чеки за посиланням. Акція триватиме з 10 квітня по 10 червня 2018 року. Серед учасників буде розіграно 250 квитків, що даватимуть право входу на всі дні і всі концерти фестивалю.

Дмитро Крепак, в.о голови регіону СНД і Південно-Східної Європи, Visa: «Компанія Visa продовжує підтримувати найяскравіші події країни і долучається до проведення фестивалю нового формату - BeLive. Організатори планують грандіозну програму, тож фестиваль BeLive стане однією з найгучніших подій цього літа. Компанія Visa, як партнер фестивалю, зробить його територією, вільною від готівки, щоб гості змогли насолоджуватися розвагами, не витрачаючи час на пошуки банкоматів та очікування в чергах. Крім того, усі, хто купуватиме квитки у травні та здійснюватиме оплату карткою Visa, отримає знижку 10%».

Роман Тугашев, співзасновник фестивалю BeLive: «Комфорт гостей фестивалю для нас є беззаперечним пріоритетом. Ми вже маємо вдалий досвід співпраці з компанією VISA в рамках проектів команди ULICHNAYA EDA. Фестиваль BeLive не тільки розширює наше партнерство, але й стане новим рівнем технічної інтеграції. Крім того, ми з нетерпінням очікуємо на інноваційні рішення, які VISA планує презентувати на фестивалі»

Одна з головних принад фестивалю BeLive – відразу три музичні сцени: головна, нічна та сцена українських виконавців. Ім’я хедлайнера вже відомо – це музичний гурт Jamiroquai. Попереду ще багато популярних гуртів та виконавців. Та все ж особливість фестивалю – у поєднанні різних напрямів та зібранні творчих спільнот в одній локації. Тут кожен знайде подію на власний смак.

Організатори фестивалю BeLive та компанія Visa готують багато сюрпризів гостям фестивалю, тож слідкуйте за новинами.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі