Сплата штрафів за порушення ПДР відтепер можлива в OTP Smart

Сплата штрафів за порушення ПДР відтепер можлива в OTP Smart
Задля надання українцям можливості вирішувати якомога більше повсякденних питань за допомогою безготівкових платежів із супутніми зручностями, відтепер система інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart пропонує користувачам можливість сплачувати штрафи за порушення ПДР швидко та зручно.

Аби скористатися сервісом оплати штрафу, необхідно обрати відповідний пункт меню в розділі «Оплата послуг», вказати реквізити платежу та суму до сплати. За необхідності клієнт може роздрукувати квитанцію, що буде підтвердженням сплати штрафу.

Дана функція доступна як у веб-версії, так і в мобільному додатку OTP Smart.

Нагадаємо, за допомогою системи OTP Smart клієнти щодня здійснюють грошові перекази, проводять оплати послуг, управляють своїми платіжними картками, а також переглядають детальну інформацію за всіма своїми рахунками. Найбільш популярні операції в OTP Smart – це грошові перекази між власними рахунками клієнтів, поповнення рахунку мобільного телефону, а також поповнення та списання з депозитного рахунку. Згідно зі статистикою банку, кожні 10 секунд клієнти здійснюють одну операцію в інтернет-банкінгу, а кожні 5 секунд відбувається успішний вхід в OTP Smart.

З метою надання клієнтам інформації щодо функціоналу системи інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart в інтерактивному режимі в мережі Інтернет було розроблено посібник користувача системи.
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі