Спорт, стиль і епатаж: перша колекція взуття від Reebok і Карді Бі

Спорт, стиль і епатаж: перша колекція взуття від Reebok і Карді Бі
Світова суперзірка Карді Бі зводить самовираження в абсолют у новій кампанії Reebok

Reebok з гордістю представляє першу колекцію взуття, створену в колаборації з неповторною співачкою і головним ньюсмейкером планети Карді Бі. Ідея дропа, який надійшов у продаж 13 листопада 2020 року, — підтримати всіх дівчат в їх прагненні бути собою, нічим не обмежуючи їх свободу самовираження.

Reebok і Карді Бі вже випускали спільні проекти, але реліз цілої лінійки спортивного взуття — подія, яка відбувається вперше. І для того, щоб вона запам'яталася надовго, Карді Бі взяла дизайн моделі Club C під свій контроль і переосмислила їх культовий силует на свій смак. Результат — кросівки Club C Cardi і Cardi Coated Club C Double, які заново визначають те, як повинне виглядати спортивне взуття на кожен день. У них відчувається характер і дух переможця, властиві і Карді, і бренду Reebok.

Беручи активну участь у роботі над виглядом іменних моделей, Карді надихалася антиутопічним світом, який ліг в основу її останніх фешн-експериментів. Реп-виконавиця сміливо доповнила лаконічний зовнішній вигляд оригінальної версії Club C напівпрозорими вставками, а Club C в черговий раз довели, що недарма є ідеальним полотном для творчих пошуків і помітних колаборацій вже більше 35 років.

Для презентації колекції Reebok запустить кампанію "B Unexplainable", хедлайнером якої стане Карді Бі. Відзначаючи її пристрасть до творчості та активну соціальну позицію, кампанія торкнеться теми рівних можливостей для чоловіків і жінок, а також дослідить завищені очікування від жінок в суспільстві, яке вимагає від них бути ідеальними і сильними, але в той же час сором’язливими і турботливими. А коли дівчина робить крок в сторону, на неї навішують ярлики: «переборщила», «взяла на себе занадто багато», «переграє» або «робить недостатньо».

Кросівки Club C Cardi і Cardi Coated Club C Double будуть доступні для жінок в фірмових магазинах Reebok.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі