Спортсмени Команди Visa випустили глобальний фільм «Перезавантаження фінішної прямої» напередодні Зимових Олімпійських Ігор 2018 в Пхенчхані

Спортсмени Команди Visa випустили глобальний фільм «Перезавантаження фінішної прямої» напередодні Зимових Олімпійських Ігор 2018 в Пхенчхані
Спортсмени Команди Visa першими показали своїм підписникам шлях на Зимові Олімпійські Ігри 2018 в Пхенчхані, і як інноваційні платіжні продукти Visa допомогли їм у досягненні цієї мети

Київ, 26 січня 2017 р. — До зимових Олімпійських ігор 2018 в Пхенчхані залишилося менше місяця, і спортсмени Команди Visa запустили повномасштабну глобальну рекламну кампанію «Перезавантаження фінішної прямої» у вигляді 60-секундного фільму на своїх особистих сторінках в соціальних мережах. За минулий тиждень всі 54 спортсмена Команди Visa, в тому числі олімпійські та паралімпійські легенди, а також молоді та перспективні спортсмени, що представляють 21 країну і 15 видів спорту, вперше показали фільм до його офіційної прем'єри на цифрових і широкомовних каналах по всьому світу. Таким чином спортсмени висловлюють свою подяку за підтримку під час тренувань перед Зимовими Олімпійськими іграми 2018 в Пхенчхані.

«Ми вирішили створити фільм за участю спортсменів Команди Visa в якості головних героїв, щоб підтримати їх протягом всього шляху і продемонструвати їхні надихаючі історії», - каже Лінн Біггар, глобальний директор Visa з маркетингу і комунікацій. «Коли настав час випуску фільму, ми не могли знайти кращої платформи, ніж сторінки спортсменів в соціальних мережах».

Спортсмени Команди Visa Мікейла Шиффрін (США, гірськолижний спорт), Каміл Стох (Польща, стрибки на лижах з трампліну), Марк Мак-Морріс (Канада, сноуборд – слоупстайл і біг ейр) і Парк, Сінг-Хі (Південна Корея, ковзанярський спорт) були одними з перших, хто представив кампанію на своїх сторінках в соціальних мережах і поділилися своїми враженнями напередодні Зимових Олімпійських ігор 2018 в Пхенчхані.

Фільм грає важливу роль для Visa в рамках спонсорської підтримки Олімпійських і Паралімпійських ігор, яка включає в себе активації на території проведення Ігор та презентацію нових платіжних портативних пристроїв (wearables). Креативна ідея кампанії «Перезавантаження фінішної прямої» заснована на постійному прагненні спортсменів до вдосконалення своїх навичок та досягнення максимальних результатів.

«Зйомки в рамках цієї кампанії були нашою першою можливістю зустрітися з іншими спортсменами Команди Visa», - каже Сеун Адігун, пілот жіночої збірної Бразилії з бобслею. «Це була відмінна нагода провести час з нашою Олімпійською родиною і протестувати технологію портативних пристроїв, яку Visa представить на Іграх».

Фільм складається з кількох сюжетних ліній, які розповідають про важливі моменти з життя восьми спортсменів Команди Visa на шляху до Ігор. Протягом всього часу спортсмени використовують інноваційні платіжні рішення, такі як Visa Checkout, безконтактні карти і нещодавно представлені портативні платіжні пристрої, до яких належать платіжні рукавички, пам'ятні стікери і олімпійські значки в дусі Зимових ігор, які тепер доступні у продажу в Кореї. В рамках цієї маркетингової кампанії буде представлений комплекс елементів сенсорного брендингу Visa, розроблений для підтримки широкого спектра підключених пристроїв з можливістю здійснення платежів. Про успішне завершення транзакцій при оплаті через інтернет або в звичайному магазині за допомогою картки Visa користувачів повідомлятимуть унікальною анімаційної картинкою, звуковим сигналом або короткою вібрацією.

Фільм, знятий відомим директором зі спортивного маркетингу Стейсі Уолл, складається з однієї глобальної сюжетної лінії, яка буде показана в більш ніж 10 версіях по всьому світу. Фільм був знятий в Новій Зеландії і Південної Кореї, і кожна з 13 версій показує, як спортсмени Команди Visa Олімпійських і Паралімпійських ігор використовують різні технології оплати.

Щоб відобразити дух Ігор і передати енергетику спортсменів, Visa оновила слова, музику і вокал пісні Ірвінга Берліна «Anything You Can Do». У зйомках взяли участь: Марк Мак-Морріс (Канада, сноуборд - слоупстайл і біг ейр), Хлоя Кім (США, сноуборд - халфпайп), Мікейла Шиффрін (США, альпінізм), Парк, Сінг-Хі (Південна Корея, ковзанярський спорт), Сеун Адігун (Нігерія, бобслей), Нгозі Онвумер (Нігерія, Бобслей), Акуома Омеога (Нігерія, бобслей) і Сара Таканаши (Японія, стрибки на лижах з трампліну). Наступні спортсмени також задіяні в різних версіях фільму: Хіларі Найт (США, хокей), Оксана Мастерс (США, лижні гонки і біатлон на Паралімпійських Іграх), Каміл Стох (Польща, стрибки на лижах з трампліну), Хан Конг (Китай, фігурне катання), Сунь Веньцзін (Китай, фігурне катання) і Хань Тяньюй (Китай, ковзанярський спорт).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі