Spotify – безлімітний для абонентів Київстар

Spotify – безлімітний для абонентів Київстар
Популярний музичний додаток Spotify відтепер офіційно доступний в Україні. І абоненти Київстар можуть слухати музику у додатку онлайн безлімітно, тобто без списання мегабайтів мобільного інтернету.

«Spotify крутий музичний сервіс, у якого буде багато клієнтів в Україні. І ми вже подбали про те, щоб вони могли слухати музику онлайн скільки завгодно. Адже з мобільним інтернетом Київстар мегабайти у них не будуть списуватися. Це важлива частина нашого сервісу, яка стосується й всіх інших популярних додатків, на зразок YouTube або Instagram» – коментує новину Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар.

Безлім діє для абонентів більшості тарифних планів, зокрема у тарифах «Спілкування без меж»*, «Розваги без меж», «Відео без меж». Окрім Spotify без списання мегабайтів можна користуватися й іншими популярними музичними сервісами: Apple Music, Google Play Music, YouTube Music тощо. А також відео стрімінгом, онлайн-іграми, соціальними мережами, месенджерами та іншим.

Серед переваг музичного додатка Spotify:

• більше 50 млн пісень, які можна слухати безкоштовно;
• персоніфіковані рекомендації;
• мільйони плейлистів будь-якого жанру та тематики, які можуть створювати всі користувачі додатку;
• можливість користуватися додатком на різних пристроях: смартфонах, планшетах, комп’ютерах, Smart-TV тощо.

Слухати музику онлайн у високій якості буде зручно зі швидкісним мобільним інтернетом. Зараз 4G мережа Київстар доступна у більш ніж 11 000 населених пунктах, де проживає понад 80% населення України. Компанія забезпечує найвищу середню швидкість мобільного інтернету серед інших мобільних мереж. Це підтверджують дані за 2018 і 2019 роки від міжнародних компаній Ookla та nPerf, які аналізують роботу мобільних мереж по всьому світу.

*За умов вчасної оплати пакета послуг на 4 тижні абоненти з тарифом «Спілкування без меж» також отримають нетарифікований доступ до додатків в рамках сервісу «Вільна музика».
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі