Спростування інформації щодо наявності в ОТП Банку заборгованості зі сплати податків та зборів

Спростування інформації щодо наявності в ОТП Банку заборгованості зі сплати податків та зборів
У зв’язку із несвоєчасною обробкою податкової звітності органами Державної фіскальної служби України, в інтегрованій картці платника податку АТ «ОТП Банк» в ДФС станом на 22.09.2016 року виникла заборгованість. Внаслідок чого у ЗМІ з’явилися помилкове повідомлення щодо накопиченого ОТП Банком боргу.

В результаті направленого запиту до податкової інспекції щодо коректності відображення в інтегрованій картці платника податку АТ «ОТП Банк» поданих банком декларацій, станом на 27.09.2016 року помилку було виправлено і наразі доступна коректна інформація, що свідчить про відсутність будь-якої заборгованості ОТП Банку зі сплати податків та зборів.

Звертаємо вашу увагу на те, що ОТП Банк вчасно та в повному обсязі виконує свої податкові зобов’язання і входить у ТОП-100 найбільших платників податків у бюджет України.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі