SSD-диски Kioxia виходять на ринок України

SSD-диски Kioxia виходять на ринок України
Wilk Elektronik SA, виробник відомої марки комп'ютерної пам’яті GOODRAM та офіційний дистриб'ютор бренду Kioxia в Центральній та Східній Європі, а також в Україні, представляє портфоліо SSD-дисків Kioxia.

Бренд Kioxia це нова назва світового постачальника SSD-дисків та флеш-пам'яті, відомого раніше як Toshiba. Назва Kioxia - це поєднання японського слова кіоку, що означає «пам’ять» та грецького слова axia, що означає «цінність». Поєднуючи «пам'ять» із «цінністю», назва Kioxia відображає місію компанії покращувати світ за допомогою «пам’яті», і складає основу її світогляду. Сріблястий колір у новому логотипі KIOXIA стане офіційним кольором компанії, який повинен перетворитися на знак найвищої якості в технології пам'яті.

Після минулорічної зміни торгової марки для товарів B2B, вже у квітні цього року KIOXIA представила абсолютно нові дизайнерські та функціональні рішення у своїх споживчих продуктах, включаючи портфель накопичувачів SSD. І тепер вони, через компанію Wilk Elektronik SA, європейського виробника комп'ютерної пам’яті та Flash від GOODRAM, та технологічного партнера і дистриб'ютора марки Kioxia, незабаром опиняться на прилавках магазинів.

"Портфоліо SSD-дисків Kioxia відображає якість та надійність, яким довіряють наші клієнти, і які до цього часу виходили під брендом Toshiba. Новий дизайн та функціональність виробів - це прояв бажання бренду Kioxia трансформуватися у надійну та впізнавану марку Flash та SSD-пам’яті”, - говорить Віслав Вілк, президент компанії Wilk Elektronik SA.

Портфель SSD Kioxia включає SATA та NVMe™ SSD із серій Exceria та Exceria Plus, призначені як для споживчих і офісних, так і для геймерських рішень.

Для зручності користувачів, Kioxia пропонує програмне забезпечення SSD Utility, яке допоможе у налаштуванні та покращенні продуктивності SSD-дисків Exceria. Прем'єра інших продуктів марки, флеш-карт та USB-накопичувачів запланована на осінь.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі