Старт бігового сезону adidas Runners Kyiv

Старт бігового сезону adidas Runners Kyiv
Відкриття сезону adidas Runners Kyiv

19 квітня о 19:30 запрошуємо всіх на вечірку в концертному залі Bel étage. Зарядись енергією під DJ сет Дар’ї Коломієць та live виступ Constantine.

Налаштуйся на 21 км разом з adidas Runners

Напередодні півмарафону команда adidas Runners Kyiv організовує спеціальне тренування перед забігом, яке проведуть наші тренери Тетяна і Олександр Кузіни.

Підтримай команду adidas Runners на Київському півмарафоні!

22 квітня збираємось о 8:00 у стартовому містечку на Контрактовій площі (біля "Пузатої хати").

ЯК РОЗПОЧАТИ СВІЙ НАЙКРАЩИЙ БІГОВИЙ СЕЗОН З ADIDAS RUNNERS KYIV

Існує фраза: «Чим вище в гору, тим ширший горизонт», саме тому так і хочеться скоріше піднятися на новий рівень своїх можливостей. Кожен спортсмен, підводячи підсумки після здійсненої серії стартів, обов'язково задається питанням, що я можу зробити, щоб стати ще кращим? І це дуже важливий момент переходу від бажаного до дійсного.

Рухатися до своєї мети необхідно поступово, крок за кроком! Тому ми підготували для вас список корисних порад, які допоможуть вам підкорити нові вершини.

1. Визнач мету і завдання
"Бачу ціль не бачу перешкод". Важливо наперед скласти план спортивних заходів, і підготувати програму тренувань з урахуванням даних стартів, щоб грамотно підготувати до них свій організм.

2. Проведи аналіз попередніх планів і методів тренувань
У своєму журналі тренувань і самопочуття (обов'язково заведи такий, якщо ще не ведеш) важливо переглянути ступені навантаження, проаналізувавши достатньо, чи можливо, занадто швидко ти нарощував темп і тривалість тренувань. Нагадуємо, що збільшувати обсяг навантажень слід не більше ніж на 10% на тиждень.

3. Пройди профілактичне медичне обстеження
Важливо не тільки почувати себе здоровим, але і бути в цьому впевненим. Тому необхідно пройти обстеження організму. Рекомендуємо раз на 6 місяців здавати загальний аналіз крові, біохімічний аналіз і ЕКГ.

4. Повністю відновися після травм (якщо вони були)
Ні в якому разі не тренуємося через біль! Обов'язково звернися до спортивного лікаря.

5. Обнови спорядження
Візьми до уваги рекомендації:
• Бігати в зношеному чи незручному взутті - значить втомлюватися швидше й піддавати себе постійному ризику отримання травми.
• Якісне взуття для бігу може витримати дистанцію у 500 - 800 км. Рекомендуємо відстежувати свій щоденний, щотижневий і щомісячний кілометраж не тільки з метою спортивних досягнень, але й щоб вчасно змінювати взуття. У шафі бігуна завжди має бути кілька пар взуття (для тренування, для змагання, для різних видів занять)
• Відстежуй свою техніку бігу і прогресуй разом з adidas Runners. У магазині adidas, ЦУМ в зоні #TestYourRun можна пройти тестування, за результатами якого інструктор надасть рекомендації стосовно тренувань.

6. Стеж за своїм пульсом
Частоту серцевих скорочень вимірюють для забезпечення безпеки організму під час тренування. Сьогодні виробники спортивного одягу і аксесуарів пропонують безліч моделей пульсометрів, які зроблять тренування комфортними і безпечними. Обов'язково використовуй їх під час занять!

7. Пройди тестування свого організму
На даний момент існує безліч різних способів діагностування фізичних складових для аматорів, які хочуть досягти максимально можливих результатів у бігу, оскільки зони інтенсивності, які визначаються під час тестування, дозволяють найточніше впливати саме на ті процеси в організмі, від яких безпосередньо залежить спортивний результат.
Це основні з них:
1) Оцінка гематологічних факторів допомагає нам розібратися у реакціях організму на певні навантаження.
2) Спірометрія - це методика, яка дозволяє визначити функціональні можливості системи зовнішнього дихання.
3) Газоаналіз - на сьогодні найточніший метод визначення індивідуальних зон інтенсивності, таких як споживання кисню і виділення вуглекислого газу.

8. Правильне харчування
Збалансований щоденний раціон для бігуна – необхідність. Тому, якщо не хочете витрачати сили даремно, не забувайте стежити за своїм добовим раціоном й вносити в нього всі необхідні мікроелементи і вітаміни. Вивчити, підібрати та спробувати нові види харчування - це важлива складова для кожного, хто бажає отримувати результат від тренувань.

9. Відновлюй сили
Не варто нагадувати, наскільки важливим є процес відновлення під час підготовки до змагань і аматорських забігів. Йога, стретчинг, басейн, масаж, прогулянки в парку, зустрічі з друзями допоможуть вам більш ефективно відновити сили і підготуватися до нового циклу тренувань.

10. Заняття з тренером
Якщо вам не вистачає знань і результати ваших старань не дають очікуваних результатів, варто задуматися про професійну допомогу спеціалізованого тренера, який допоможе виправити ваші помилки й надасть свої рекомендації у побудові тренувального плану. Тому долучайтеся до команди adidas Runners Kyiv, щоб зробити ваші тренування правильними та ефективними. Наші тренери з радістю допоможуть вам у цьому!
Успішного старту сезону!


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі