Стартапи з України вийшли в фінал Eurasia Mobile Challenge

Стартапи з України вийшли в фінал Eurasia Mobile Challenge
Три українські команди-фіналісти боротимуться за головний приз у $20 000 на розвиток свого стартапу, а також можливість поїхати на Mobile World Congress 2017 у Барселоні.

В Україні Eurasia Mobile Challenge проводиться вперше. Всього на конкурс було подано понад 1000 заявок з 8 країн, з них 88 – з України. За підсумками голосування журі від кожної країни було обрано по три команди.
Фіналістами з України стали:

• Photofact – сервіс, що складається з мобільного додатку та хмарної платформи, який конвертує фотографії у звітний документ, захищений від підробки.
• Online Бюро знахідок Luckfind.me (Online Lost & Found Luckfind.me) – сервіс пошуку загублених речей.
• inCust – безкарткова програма лояльності для бізнесу «під ключ» за 15 хвилин. Рішення об'єднує кілька функцій: використання номера телефону замість пластика, доступ до єдиного комунікаційного простору для клієнта, миттєвий запуск навіть на смартфоні. Раніше inCust став випускником першого корпоративного телеком-акселератора ВДНГ-TECh за підтримки Київстар та отримав можливість комерційного запуску свого рішення на базі національного телеком-оператора.

У фіналі конкурсу 24 команди з України, Вірменії, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Росії, Таджикистану й Узбекистану виступлять зі своїми новаторськими ідеями та рішеннями перед журі, до складу якого входять 10 експертів – представники провідних компаній у сфері світового та локального цифрового підприємництва, міжнародні інвестори і топ-менеджери VimpelCom. Фінал пройде 24-25 січня 2017 р. у Вірменії.

За результатами фіналу 3 команди-переможці представлятимуть регіон Європи та Азії на глобальному конкурсі Global Mobile Challenge у рамках Mobile World Congress у Барселоні, який пройде з 27 лютого по 2 березня 2017 р.
Нагадаємо, Eurasia Mobile Challenge – це ініціатива Групи VimpelCom Ltd., глобального провайдера телекомунікаційних послуг, частиною якого є Київстар.

Участь у конкурсі дає можливість молодим стартаперам поліпшити свої підприємницькі навички, продемонструвати унікальне та інноваційне мислення, а також виграти грошовий приз. Уже вдруге конкурс Eurasia Mobile Challenge підтримує соціально-освітню ініціативу Make Your Mark («Зроби свій внесок»), мета якої – розширити можливості розвитку технічних здібностей молоді для побудови майбутнього та сприяння економічному розвитку країни.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі