СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ КОМПАНІЇ LG MOBILE COMMUNICATIONS – ПІДВИЩЕННЯ ДОВІРИ КОРИСТУВАЧІВ ТА ПОЛІПШЕННЯ КЛЮЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ КОМПАНІЇ LG MOBILE COMMUNICATIONS – ПІДВИЩЕННЯ ДОВІРИ КОРИСТУВАЧІВ ТА ПОЛІПШЕННЯ КЛЮЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Розширення продуктового ряду компанії – випуск LG V30S ThinQ

СЕУЛ, 5 березня 2018 р. — Компанія LG Electronics продемонструвала нові продукти на виставці мобільної індустрії Mobile World Congress (MWC) в Барселоні, Іспанія. Новий президент компанії LG Mobile Communications, Хванг-Джеонг-хван, розповів відвідувачам виставки про важливість задоволення потреб покупців і підвищення довіри користувачів до бренда LG, стратегія якого спрямована на розширення можливостей ключових технологій. Як заявив Хванг-Джеонг-хван, високоефективні продукти, розроблені на базі популярних мобільних пристроїв преміум-класу, а саме V30S ThinQ, відіграють важливу роль в досягненні поставленої мети підрозділу.

«На сьогоднішній день більшість користувачів смартфонів хочуть отримати пристрої, що повністю відповідають їхнім потребам і способу життя, – сказав Хванг-Джеонг-хван. – Клієнти LG очікують від наших продуктів виняткових характеристик по 4 ключових напрямах – аудіо, акумулятор, камера і дисплей. Ми приділяємо особливу увагу цим опціям не тільки при розробці нових флагманських смартфонів, але і при створенні інших моделей, таких як LG V30S ThinQ, яку ми представили в Барселоні».

Використання надійних і популярних платформ з поліпшеним програмним забезпеченням та оновленнями подарує користувачам унікальний досвід використання смартфонів. Розумні функції та унікальні колірні рішення виділяють пристрої LG, привертаючи увагу нових користувачів. А покращена конструкція і сервісне обслуговування, наприклад, постійне оновлення технологій штучного інтелекту (AI), зіграють вирішальну роль при покупці нового смартфона LG.

Високоякісне аудіо – опція, яку часто ігнорують виробники мобільних пристроїв, – одна з головних причин вибору користувачами смартфона LG. Надалі компанія планує покращувати технологію LG Hi-Fi Quad ЦАП і має намір підвищити можливості батарей завдяки співпраці з лідером ринку акумуляторів – LG Chem. Камери смартфонів LG не тільки будуть оснащені інноваційними функціями і якісними лінзами, але і дозволяють робити знімки в умовах слабкого освітлення. Вони стануть більш «розумними» і будуть підтримувати технології штучного інтелекту для зйомки яскравих і чітких фотографій. Також лідер в розробці LCD- і OLED-технологій для дисплеїв бачить значну вигоду від інвестицій в науково-дослідні роботи.

«Ринок смартфонів стрімко виріс за останнє десятиліття. На сьогоднішній день головним завданням для нас залишається пошук шляхів подальшого розвитку цього напрямку, – коментує Хванг-Джеонг-хван. – Існує всього декілька компаній, які мають такий же досвід і напрацювання у створенні продуктів, подібних LG. Ми маємо намір збільшити нашу присутність в секторі мобільних технологій, а також розвивати можливості штучного інтелекту, приділяючи напрямку особливу увагу».

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі