Студенти ХПІ — абсолютні чемпіони України з програмування

Студенти ХПІ — абсолютні чемпіони України з програмування
У Вінниці завершився фінал Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування, який збігся з півфіналом Міжнародної студентської олімпіади з програмування ACM ICPC.

Всього на двох майданчиках в Україні та Румунії змагалося 85 команд технічних вишів зі Східної та Південної Європи. Команда з трьох студентів НТУ «ХПІ» обійшла суперників з Києва та Львова та посіла перше місце в Україні та четверте — в Південно-Східній Європі.

Перші 10 місць на міжнародному турнірі розподілилися так.

Всі студенти — Андрій Черевко, Владислав Мац і Михайло Бабенко навчаються на кафедрі комп'ютерної математики та аналізу даних НТУ «ХПІ» під керівництвом професора Леоніда Любчика. Перед цим політехніки пройшли всі етапи регіональних змагань, випередивши більш 2 тисяч їхніх студентів-учасників. Після перемоги в Україні Андрій Черевко, Владислав Мац і Михайло Бабенко отримали путівки до фіналу Всесвітньої студентської олімпіади з програмування, який відбудеться з 31 березня по 4 квітня 2019 у місті Порту, Португалія.

Довідка:

ACM ICPC — наймасовіша Всесвітня студентська олімпіада. В її відбіркових змаганнях на рівні національних олімпіад беруть участь понад 300 тисяч команд, що представляють 10 000 університетів 120 країн світу.
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі