«Сушия» відкрила новий ресторан у Полтаві

«Сушия» відкрила новий ресторан у Полтаві
На День Незалежності України, 24 серпня, мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві.

Ресторан «Сушия» у центрі Полтави, розташований за адресою вул. Соборності, 29/15, став 43-м закладом мережі в Україні. Окреме приміщення площею 335 м? розраховане на 117 посадкових місць. Також у Полтаві працюватиме служба доставки – страви японської кухні можна буде замовити додому або до офісу. До 30-го вересня на замовлення в службі доставки діятиме 10%-а знижка. Ресторан працюватиме щодня з 10:00 до 23:00.

Відкриття першого в Полтаві ресторану «Сушия» супроводжується низкою маркетингових активностей:

• 24 – 28 серпня на центральних вулицях міста можна буде отримати флаєр на лимонад – в якості компліменту при відвідуванні ресторану. Термін дії флаєра – до 4 вересня включно;

• Гості, які зроблять фото в ресторані, опублікують його в соцмережах (Facebook або ВКонтакті) з відповідним чек-іном та покажуть пост менеджеру ресторану, отримають в подарунок морозиво. Термін дії промо – до кінця вересня.

«Відкриття першого ресторану в Полтаві – важлива для нас подія, тому ми свідомо приурочили його до знакової дати для нашої країни – 25-річчю Незалежності України, – зазначив генеральний директор мережі «Сушия» Антон Ходисько. – Полтава історично є центром значущих подій для нашої країни, втіленням національного духу і колориту центральної України, і нам дуже приємно розпочинати свою історію в цьому місті у найважливіше національне свято. Впевнений, що знайомство з правильною японською кухнею – з бездоганно свіжими продуктами, оригінальними рецептурами та яскравою і гостинною атмосферою стане для полтавчан початком нової традиції – з родиною та друзями вибиратися «на суші» до «Сушия», як це із задоволенням роблять наші гості у 12-ти інших містах України».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі