«Сушия» запустила майстер-класи японської кухні для дорослих і дітей

«Сушия» запустила майстер-класи японської кухні для дорослих і дітей
Мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» тепер навчає японської кулінарної майстерності всіх бажаючих – дорослі та діти можуть долучитися до гастрономічних традицій Країни Вранішнього Сонця на регулярних майстер-класах, які компанія проводить у своїх ресторанах.

Влітку 2016 року після попереднього тестового періоду «Сушия» офіційно запустила кулінарні майстер-класи на базі своїх ресторанів. У програмі майстер-класів не тільки приготування хітів японської кухні під керівництвом су-шефа, а й корисна інформація про правила вибору продуктів, навчання техніці розбирання риби і тонкощам приготування рису, знайомство з гастрономічними традиціями Японії.

Відмінною рисою майстер-класів в «Сушия» є детальний навчальний блок з розбирання й нарізання риби – в японській кухні правильна техніка даних процесів має вирішальне значення. Кухарі демонструють різні види нарізання від простих до складних і дають можливість спробувати свої сили в мистецтві правильної нарізки всім бажаючим. Кожен з учасників майстер-класу готує для себе – 2-3 популярні страви (роли, суші, салати). Всі результати власної праці дістаються їх авторам і супроводжуються келихом спеціально підібраного білого вина.

«Кулінарні майстер-класи стають сьогодні дуже популярним форматом проведення дозвілля. Це й експерименти, і гастрономічні подорожі, і звичайно задоволення від отриманого результату, яке можна розділити з близькими і друзями, – зазначив Роман Романчук, керівник мережі ресторанів «Сушия». – Японська кухня своєрідна: якщо ви колись намагалися крутити роли, то знаєте, що не все так просто, як здається. Тут потрібні особливі вміння, важливо правильно вибирати продукти – вимоги до них дуже високі. Ми вирішили навчити цьому наших гостей, щоб вони без особливих складнощів мали змогу приготувати вдома улюблені страви та оцінили не тільки смакові якості, а й красу та гармонійність японського кулінарного мистецтва».

Майстер-класи для дорослих проводяться в 6 варіантах в залежності від кулінарних уподобань: два варіанти передбачають приготування страв з лососем в якості основного інгредієнта, 2 варіанти – страв з вугром та 2 вегетаріанських.

Дитячі майстер-класи проводяться для двох вікових груп: дітей від 5 до 10 (2 варіанти майстер-класів) та від 10 до 15 років (4 варіанти майстер-класів). Юні кулінари освоюють техніку приготування оригінальних японських страв, десертів і лимонадів, а також знайомляться з культурою Японії під час перегляду фільмів та за допомогою захоплюючих ігор. Майстер-класи розраховані не тільки на освоєння кулінарних навичок, а й на розвиток фантазії та творчих здібностей – все це потрібно для оформлення готових страв.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі