Технології АББ забезпечують електроенергією Азійські ігри 2018 в Індонезії

Технології АББ забезпечують електроенергією Азійські ігри 2018 в Індонезії
Рішення АББ допомагають компанії PLN надійно забезпечувати електроенергією спортивні споруди в місті Палембанг, що разом із Джакартою приймає ігри

Компанія АББ підтримує основну енергетичну компанію Індонезії Perusahaan Listrik Negara (PLN), щоб забезпечити надійним постачанням електроенергії Азійські ігри 2018 р, найпрестижнішу багатопрофільну спортивну подію в регіоні. Ігри проходять з 18 серпня по 2 вересня 2018 р. у Джакарті, столиці країни, та Палембанзі, столиці провінції Південна Суматра.

Компанія АББ розробила комплектні установки та обладнання для підстанцій, що живлять цей регіон, та допомагає зміцнювати постачання електроенергії для міста Палембанг, другого за величиною на острові Суматра, де мешкають понад 1 млн. людей. В районі, який обслуговують підстанції, розташований аеропорт та багато найважливіших місць проведення заходів, серед яких стадіон Jakabaring Sriwijaya та спортивне містечко Jakabaring Sports City.

Серед ключового обладнання, поставленого АББ – комплектні розподільчі пристрої з елегазовою та повітряною ізоляцією, захисне обладнання та телекомунікаційні системи. Система автоматизації підстанцій від АББ, включаючи ABB AbilityTM MicroSCADA, допомагає управляти та моніторити підстанції, включаючи їхні системи захисту, та забезпечує повну інтеграцію між обладнанням системи. Критично важливі комунікаційні мережі від АББ забезпечують основний міст комунікації між підстанціями та регіоном Палембанг. Компанія АББ також надіслала спеціалістів для цілодобового обслуговування, щоб підтримувати PLN під час проведення ігор.

«Ми дуже раді допомагати компанії PLN у забезпеченні надійного енергопостачання для 18-х Азійських ігор, – зазначив Клаудіо Факін, керівник бізнес-напряму «Енергетичні мережі» компанії АББ. – АББ багато десятиріч співпрацює з Індонезією щодо розвитку енергетичної інфраструктури країни та прагне впроваджувати найсучасніші технології для підтримки її економічного зростання».

Також АББ нещодавно поставила компанії PLN комплектне розподільче обладнання з елегазовою ізоляцією для критично важливих підстанцій у районі Великої Джакарти, на Західній Яві, Східній Яві та на Сулавесі і має розвинену та зростаючу інфраструктуру в Індонезії.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі