Телеграм бот буде боротися з підкупом виборців!

Телеграм бот буде боротися з підкупом виборців!
4 березня молодіжні активісти запустили телеграм бот «Твій голос» https://t.me/tviygolos_bot. Основна функція бота – збирати інформацію про підкуп виборців та передавати отримані повідомлення у відповідні органи.

Бот «Твій голос» створений в рамках інформаційної кампанії #ДоброЧесніВибори. Крім повідомлень про порушення та спроби купівлі голосів, бот надасть користувачам корисну інформацію про виборчий процес та відповіді на поширені питання. Також у чат-боті зручно зібрані анкети кандидатів у Президенти, щоб кожний користувач зміг ознайомитися.

«У нас є чітке розуміння, що месенджери – ключовий канал комунікації з молоддю. Саме тому, ми запустили бот. Також це можливість повідомити анонімно про порушення закону та не боятися переслідувань. Зі свого боку, ми працюємо над забезпеченням партнерів проекту, які взяли на себе перевірку фактів та подання повідомлень у відповідні правоохоронні органи», – коментує один з учасників коаліції Олександр Санченко, ініціатор молодіжної інформаційної кампанії «Твій голос».

Телеграм бот презентувала всеукраїнська молодіжна коаліція проти незаконної передвиборної агітації. У масштабній всеукраїнській кампанії беруть участь Українська Асоціація Студентів, представники студентського самоврядування, Громадський рух ЧЕСНО, всеукраїнська молодіжна організація «Фундація регіональних ініціатив», юридична ініціатива «Тисни» bihus.info та молодіжна інформаційна кампанія «Твій голос».

Долучитися:
https://www.facebook.com/uvote.org.ua/
Посилання на бот: https://t.me/tviygolos_bot
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі