ТЕЛЕВІЗОР LG OLED ОТРИМАВ НАГОРОДУ НА CE WEEK ЧЕТВЕРТИЙ РІК ПОСПІЛЬ

ТЕЛЕВІЗОР LG OLED ОТРИМАВ НАГОРОДУ НА CE WEEK ЧЕТВЕРТИЙ РІК ПОСПІЛЬ
Телевізор LG E7 OLED з дизайном Picture-on-Glass («Зображення на склі») отримав три нагороди за виключну якість зображення і високу продуктивність

СЕУЛ, 18 липня 2017 р. — Преміальний телевізор LG E7 OLED був нагородже-ний титулом King of TV 2017 на 14-ому щорічному конкурсі TV Shootout™, що від-бувся у рамках виставки CE Week у Нью-Йорку. Інноваційний LG E7 OLED переміг шістьох конкурентів у сегменті флагманів 4K Ultra HD. Телевізор LG OLED отримав нагороду CE Week TV Shootout вже четвертий рік поспіль. У цьому році компанія стала єдиним виробником, що здобув перемогу одразу у трьох категоріях. 65-дюймовий LG E7 OLED – це поєднання дизайну Picture-on-Glass («Зображення на склі»), високої продуктивності, унікальної OLED-технології, якісного звучання Dolby Atmos і неймовірних можливостей розширеного динамічного діапазону (HDR). Усі ці характеристики і функції забезпечать відтворення якісного зображення і дозволять насолодитися домашнім кінотеатром вдома.

CE Week TV Shootout – щорічний захід, де змагаються флагманські моделі телеві-зорів провідних виробників. В 2017 році журі оцінювали топові моделі телевізорів у трьох різних категоріях: студійне освітлення/домашній кінотеатр, розширений динамічний діапазон (HDR) і потокове мовлення. Професійна спільнота оцінювала телевізори за наступними критеріями: коефіцієнт контрастності, насиченість і об’єм кольору, колориметрія, рухомі артефакти і т.д. Щоб забезпечити єдині умови участі у конкурсі для усіх виробників, комерційні зразки телевізорів придбали у роздрібних магазинах, а організатори TV Shootout в індивідуальному порядку провели калібрування усіх пристроїв. Після чого провідні експерти в галузі якості контенту оцінили телевізори.

«Ми дуже раді бути першим і єдиним брендом серед виробників телевізорів, який отримує цю нагороду вже четвертий рік поспіль, – сказав Брайан Квон, прези-дент компанії LG Electronics Home Entertainment. – Ми пишаємося званням лі-дера ринку за виробництвом телевізорів з технологією OLED і преміальним зву-чанням Dolby Atmos. І високо цінуємо визнання з боку експертів галузі, що підтве-рджує інноваційність і технологічність LG у сегменті мультимедійних систем».

Лінійка телевізорів LG OLED 2017 представлена наступними моделями: 77- і 65-дюймові W7, 77- і 65-дюймові G7, 65- і 55-дюймові E7, 65- і 55-дюймові C7, а та-кож 65- і 55-дюймові B7. Усі моделі телевізорів 2017 року випуску підтримують технологію OLED, яка забезпечує відтворення насичених і реалістичних зобра-жень, ідеального чорного кольору, гарантує неперевершену контрастність, покра-щений формат HDR і перегляд контенту під будь-яким кутом.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі