ТЕЛЕВІЗОРИ LG OLED 2017 БУДУТЬ ПІДТРИМУВАТИ ФОРМАТ DOLBY TRUEHD ІЗ СТИСНЕННЯМ ЗВУКУ БЕЗ ВТРАТ

ТЕЛЕВІЗОРИ LG OLED 2017 БУДУТЬ ПІДТРИМУВАТИ ФОРМАТ DOLBY TRUEHD ІЗ СТИСНЕННЯМ ЗВУКУ БЕЗ ВТРАТ
Телевізори LG OLED відтворюють оригінальний аудіо- і відеоконтент завдяки технології Dolby

СЕУЛ, 25 жовтня 2017 р. — Компанія LG Electronics розширює можливості ві-дтворення багатоканального звуку і оголошує про впровадження формату Dolby TrueHD у телевізори OLED. Раніше LG, лідер ринку OLED-телевізорів, першим впровадив формат Dolby Atmos у свої пристрої. Компанія поєднує чудові харак-теристики відтворення зображень і новий вимір звучання для створення захоп-люючого кінематографічного досвіду.

Цього місяця власники телевізорів LG OLED 2017 отримають оновлення прошив-ки, що дозволить їм насолоджуватися новим форматом Dolby TrueHD для відтво-рення звуку без втрат. Dolby TrueHD вже був адаптований для програвання 4K UHD Blu-ray контенту в останніх фільмах. Усі OLED-телевізори LG 2017 року пі-дтримують декодер Dolby для декодування потоку AC-4, завдяки чому пристрої можуть обробляти аудіо нового покоління для отримання неймовірного тривимі-рного звучання. Преміальні телевізори LG 2017 року випуску сумісні з форматом Dolby Vision™, що дозволяє їхнім власникам насолоджуватися переглядом понад 100 годин оригінального контенту в форматі Dolby Vision від потокових сервісів.

Останнє оновлення також передбачає підтримку кодека MAT (розширена переда-ча метаданих звуку) для передачі потоку бітів на сумісних телевізорах 2017 LG OLED при програванні консольних ігор. Також користувачі зможуть відчути мак-симальну перевагу Dolby TrueHD і відтворювати потоковий контент через суміс-ну звукову панель на телевізорах.

«OLED-телевізори від LG – лідери ринку преміальних телевізорів і оптимальне рішення для тих, то хоче отримати унікальний досвід перегляду контенту вдома у тій якості, в якій його задумали творці, – сказав Брайан Квон, президент компанії LG Electronics Home Entertainment. – Візуальні та аудіотехнології Dolby дозволяють LG надавати вдосконалені мультимедійні рішення, що розши-рюють можливості перегляду фільмів і програм на екрані телевізора в домашніх умовах».

Завдяки вбудованому застосунку Dolby Access, що доступний на ключових рин-ках, власники телевізорів LG 2017 OLED також зможуть насолодитися перегля-дом контенту з підтримкою Dolby Vision і Dolby Atmos. Застосунок дозволяє відт-ворювати контент для усієї родини – передачі про подорожі, спортивні програми і програми про мистецтво.

# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі