Telia, Intel і Ericsson показали доповнену реальність у діючій мережі 5G

Telia, Intel і Ericsson показали доповнену реальність у діючій мережі 5G
Telia, Intel і Ericsson представили новий сценарій використання доповненої реальності в 5G-мережі в Стокгольмі, дозволивши аудиторії з 800 чоловік зазирнути у майбутнє.

На заході, який відбувся у Стокгольмі, мобільний оператор Telia разом з партнерами продемонстрував, як моментальний відгук мережі і високі швидкості передачі даних у поєднанні з доповненою реальністю (AR) можуть забезпечити роботу інноваційних програм і послуг у мобільній мережі в режимі реального часу.

Крім застосунків для масового використання, таких як ігри, навігація чи навчання, накладання віртуальних написів на реальні об’єкти дозволить створювати технічні інструкції та зробить можливим так зване «рентгенівське бачення». Саме ці функції змогли протестувати учасники заходу: завдяки AR вони не лише отримали додаткову інформацію про предмети, розташовані на підлозі, а й детально дослідили «заховані» у стінах труби.

Для проведення демонстрації використовувалася тестова 5G-система Ericsson, а також тестова мобільна платформа Intel.

Передбачений в мережі 5G моментальний відгук необхідний для того, щоб вивести використання доповненої і віртуальної реальності на новий рівень. Для використання цих застосунків необхідний високий рівень безпеки, а також стабільне функціонування 5G-мережі.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі