Tesla починає продаж бюджетної версії Model Y

Tesla починає продаж бюджетної версії Model Y
Американська компанія Tesla розпочала продаж електромобіля Model Y ще у 2020 році. Ця модель відноситься до преміального сегмента і не може похвалитися доступною ціною, що засмутило багатьох автолюбителів. Слова інсайдерів про те, що Tesla готує дешевший варіант Model Y, виявилися правдою: на ринок вийде базова версія вартістю трохи більше $40 тисяч. Онлайн-майданчик автомобільних товарів Avtopro.ua розповість про цей електромобіль та поділиться інформацією щодо майбутнього Model Y.

Детальніше про електромобіль

Електричний кросовер Model Y був представлений публіці ще у першій половині 2019 року, а його виробництво почалося у минулому році. Автолюбителям пропонується комфортний, тихий і просторий електромобіль у декількох варіантах.

Найдоступнішим з них був Long Range. Ціни стартували від $49 990. Однак вже у 2021 році на дорогах з'явиться Model Y Standard Range, ціни на яку стартують від $41 990. Ось що варто знати про новий варіант:

Запас ходу: 393 км по циклу EPA;
Привід: задній;
тр ряд сидінь.

Читати далі...
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі