TM Green Way Фіто Лінія & Prima Maria – на радість людям!

TM Green Way Фіто Лінія & Prima Maria – на радість людям!
У липні Лінія магазинів EVA представила у мережі ТМ Prima Maria – бренд, створений на основі робіт Марії Примаченко, геніальної та всесвітньо відомої української художниці, майстрині art naive.

Живопис Марії Примаченко транслює фундаментальні людські цінності: життєву силу, мир, добро, самовираження, які втілено у бренді Prima Maria.
Сюжети та герої картин - фантастичні звірі та птахи, захоплюють і переносять у дивовижний світ. Коли Марію Примаченко запитали, чому вона малює неіснуючих тварин, художниця відповідала: "Навіщо малювати такими, які вони є – вони і так красиві, а я свої малюю на радість людям…"
Унікальний всесвіт бренду Prima Maria надихнув фахівців на створення ексклюзивної лінійки Prima Maria & Green Way від EVA.
Химерні тваринки з людськими обличчями і емоціями, що мешкають серед буйних трав та квітів, перенесені на етикетки TM Green Way Фіто Лінія. Фантастичні образи вносять казковість в оформлення марки Green Way Фіто Лінія, підкреслюють натуральний склад інгредієнтів. Тепер кожен покупець мережі магазинів EVA може бачити приклад об'єднання автентичної культури і сучасних технологій і познайомитися з творчістю художниці.
У лімітованої колекції представлені: шампуні, гелі для душу, рідке мило, молочко для тіла, серветки в коробці, гігієнічні вологі серветки, сумки.
TM Prima Maria & Green Way - це прояв української культури, інтеграція мистецтва в наше повсякденне життя.
Шампуні ТМ Prima Maria & Green Way
Green Way шампунь з блакитною глиною для ослабленого волосся. Формула шампуню одночасно з очищенням дбайливо доглядає за волоссям: зміцнює корені, стимулює ріст здорового волосся, забезпечує живильну та зволожуючу дію. Робить волосся більш міцним та густим. Блакитна глина дбайливо очищає та живить корені волосся, інтенсивно зміцнює волосяну цибулину. Стимулює ріст, оновлює ослаблене волосся.
Екстракт синьої волошки запобігає сухості та ламкості, наповнює волосся силою та блиском.
Екстракт лісової мальви кондиціонує та зволожує, робить волосся легким та шовковистим.

Серветки в коробці ТМ Prima Maria & Green Way
Паперові серветки в коробці ТМ Green Way ФітоЛінія ТМ Prima Maria - унікальні, яскраві, а найголовніше необхідні та багатофункціональні. Дані серветки незамінні в наступному використанні:
- альтернатива паперовим хусточкам в пачках при нежиті;
- підготовка мокрого після вмивання обличчя до наступного етапу догляду (нанесення тоніка або крему);
- для видалення жирного блиску з обличчя;
- коригування макіяжу;
- нанесення розсипчастої пудри на обличчя пензлем вже з серветки (це зручніше, ніж висипати в кришку);

Вологі гігієнічні серветки ТМ Prima Maria & Green Way
Складно собі уявити повсякденне життя сучасної людини без вологих серветок. Чого вони тільки не роблять - очищують, освіжають, дезінфікують, знімають макіяж.
Вологі серветки ТМ Green Way ФітоЛінія ТМ Prima Maria - продукт гігієнічного та побутового призначення, без якого ми не уявляємо собі особисту гігієну. Вони незамінні на прогулянках, в подорожах, на пікніках завдяки універсальному застосуванню, практичності і компактності упаковки.

Гелі для душу ТМ Prima Maria & Green Way
У новій колекції гелю для душу «Green Way» Prima Maria ви знайдете для себе пікантні, освіжаючі і неймовірно легкі аромати трав, квітів та фруктів, які занурять вас у світ насолоди і задоволення.
Для виготовлення продукціі Prima Maria використовувались натуральні екстракти імпортного походження.
До складу гелю входить алантоін, який відомий своїми пом'якшувальними та регенеруючими властивостями. За рахунок пом'якшення і зволоження цей косметичний інгредієнт робить шкіру більш гладкою та пружною.

Рідке мило ТМ Prima Maria & Green Way
Олія з виноградних кісточок високо цінується в косметології. Вона надає живильну, зволожуючу, пом'якшуючу та тонізуючу дію, завдяки чому, при регулярному його застосуванні, шкіра набуває свіжого і здорового вигляду. У її складі міститься велика кількість антиоксидантів, так званих «вітамінів краси», які підтримують і зберігають оптимальний рівень зволоженості, пружності та еластичності вашої шкіри.
Вітамін Е природний антиоксидант, який заспокоює, живить та тонізує шкіру. Це головний захисник клітин шкіри від шкідливого впливу навколишнього середовища.

Молочко для тіла ТМ Prima Maria & Green Way
Ніжність пелюстків для оксамитової ніжності вашого тіла.
Особлива формула молочка створена спеціально для інтенсивного зволоження та дбайливого догляду за шкірою вашого тіла. Завдяки комплексу олій глибоко зволожує зневоднену шкіру та надає оксамитовості. Швидко поглинається та відчутно покращує пружність та еластичність вашої шкіри.
Олія льону зволожує, живить, відновлює шкіру тіла, надає пружності та здорового рівного відтінку.
Маїсова олія пом’якшує шкіру, сприяє збереженню природного рівня зволоженості, має регенеруючу та антиоксидантну дію. Попереджає передчасне старіння шкіри.
Ромашка зволожує та матує шкіру, заспокоює подразнення, сприяє ніжному очищенню та скороченню пор.

Еко-Сумки ТМ Prima Maria & Green Way
Закликаємо до бережного ставлення до природи! Еко-Сумки виготовлені з натурального матеріалу – альтернатива поліетиленовим пакетам. Стильні та зручні. Сумку сміливо можна носити з собою на пляж, з нею зручно пройтися за покупками і просто прогулятися по вулиці.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі