ТОП-менеджери аеропорту «Бориспіль» виступили на II Українському інфраструктурному форумі

ТОП-менеджери аеропорту «Бориспіль» виступили на II Українському інфраструктурному форумі
20 квітня у рамках II Українського інфраструктурного форуму генеральний директор ДП МА «Бориспіль» Павло Рябікін та перший заступник генерального директора Євгеній Дихне висвітлили низку питань щодо розвитку авіаційної галузі України. У ході доповідей топ-менеджери аеропорту розглянули аспекти, пов’язані з приходом бюджетних перевізників, конкуренцією за трансферного пасажира та найближчі інвестиційні проекти аеропорту.

«Прихід бюджетних перевізників ставить перед нами серйозні виклики для пошуку ефективних та прибуткових моделей взаємодії, оскільки існує дві альтернативні концепції для аеропорту - розвиток хаба, яким рухається «Бориспіль», та залучення лоукост перевізників», - повідомив Павло Рябікін.

Під час свого виступу на форумі, Павло Рябікін також повідомив, що в найближчі шість років аеропорт планує реалізувати низку інфраструктурних проектів для подальшого розвитку трансферних перевезень, скорочення часу обслуговування повітряних суден та залучення лоукостів. Економічна ж доцільність розконсервації терміналу F для програм бюджетних перевезень лежить в межах від 15 рейсів на добу.

«Корпоратизація є одним з пріоритетних завдань для «Борисполя». Це дозволить аеропорту ефективно управляти майном, створювати спільні підприємства, розвивати неавіаційні доходи та, нарешті, відійти від тих обмежень, що діють на сьогодні для державних підприємств», - повідомив Євгеній Дихне.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі