Трансформатори нового покоління замовив білоруський промисловий гігант у Corum Group

Трансформатори нового покоління замовив білоруський промисловий гігант у Corum Group
Новий контакт уклав Corum Group з одним із найбільших у світі виробників калійних мінеральних добрив «Білоруськалій». Підприємство замовило у українських машинобудівників 16 інноваційних трансформаторних підстанцій типу КТПВ.

«Ця техніка — потужніша і в той же час більш економічна. Раніше ми випускали трансформаторні підстанції з напругою 6кВ. Нові КТПВ-ДВ-630 можуть працювати з напругою 10кВ, — каже Михайло Потапов, в.о. генерального директора Corum Group. — Обладнання допоможе скоротити втрати електроенергії, збільшити пропускну спроможність ліній електропередачі, знизити витрати на прокладання кабелів у підземних виробках. Це все забезпечить стабільну роботу обладнання, яке живлять трансформаторні підстанції».

Трансформатори нового покоління відправлять в Білорусію навесні 2020 року. Їх встановлять на Петриківському гірничо-збагачувальному комплексі.

Обладнання Corum Group білоруські колеги замовляють з 2001 року. За цей час українські машинобудівники поставили в Республіку Білорусь понад 380 трансформаторних підстанцій типу КТПВ.

Електроустаткуванням Corum Group також оснащені шахти і рудники Казахстану, Узбекистану, Грузії, Македонії, Туреччини, Росії та Естонії.
_________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі