ТРАВЕНЬ - МІСЯЦЬ ПЕРЕМОГ ПІДРОЗДІЛІВ БЕЗПЕКИ ДП МА «БОРИСПІЛЬ»

ТРАВЕНЬ - МІСЯЦЬ ПЕРЕМОГ ПІДРОЗДІЛІВ БЕЗПЕКИ ДП МА «БОРИСПІЛЬ»
У травні 2017 року служби аеропорту «Бориспіль», що займаються організацією авіаційної та пожежної безпеки, здобули низку перемог у професійних змаганнях, продемонструвавши високий рівень підготовки.

19 травня працівники Служби авіаційної безпеки (САБ) взяли участь у Конкурсі Асоціації «Аеропорти України» під назвою «Кращий за професією з АБ (Авіабезпеки)». Дві команди аеропорту «Бориспіль» вибороли одразу два переможних місця. Перша команда розділила Кубок лідерів з ДП МА «Львів» ім. Данила Галицького за рівною кількістю балів, друга ж отримала переможне срібло. Лідерів змагання було нагороджено Почесними грамотами Асоціації, присвоєно почесне звання «Кращий за професією з АБ», вручено Грамоти та цінні подарунки.

Визначні успіхи продемонстрували й працівники одного з відділень пожежогасіння служби аварійно-рятувального та протипожежного забезпечення польотів ДП МА «Бориспіль». У п’ятницю 19 травня вони взяли участь у «Районному огляді-конкурсі пожежних депо та змаганнях відділень пожежогасіння цивільного захисту підприємств, установ та організацій бориспільського району». Захід, організований райдержадміністрацією м.Бориспіль, зібрав чималу аудиторію та черговий раз підтвердив високий рівень підготовки та професіоналізм працівників аеропорту. Команда ДП МА «Бориспіль» здобула перемогу за рядом дисциплін: «Бойове розгортання від пожежного автомобіля», «Пожежна естафета 4х100м», «Кращий технічний стан техніки» та «Перше загальнокомандне місце».

Команда аеропорту «Бориспіль» виборола переможне золото й на ІІІ Міжнародних змаганнях кінологічних команд у середині травня. Захід проходив у м.Тернопіль. Кращий результат зусиллями службової собаки на ім’я Томас та інспектора-кінолога Тетяни Крючкової було продемонстровано під час пошуку зброї та набоїв. Команда ДП МА «Бориспіль» стала однією з 3-х переможців змагань, розділивши лідерство з командою ДФС України та колегами з Болгарії.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі