У День Незалежності абоненти Київстар значно збільшили використання мобільного інтернету

У День Незалежності абоненти Київстар значно збільшили використання мобільного інтернету
Цього року абоненти Київстар для привітань із Днем Незалежності обрали мобільний інтернет. 24 серпня 2018 року обсяг передачі даних у мережі досяг 1215 Тб, що в три з половиною рази більше, ніж на День Незалежності минулого року.

Значне збільшення використаного дата-трафіку у мережі мобільного оператора пов’язане із впровадженням стандарту 4G та завдяки постійному розширенню покриття 3G. Також у цей день абоненти зробили понад 206 млн дзвінків та говорили більше 485 млн хвилин, відправили 11.7 млн SMS та 40 тисяч MMS.

Київстар підтримав концерт популярного українського гурту - «Океан Ельзи», який відбувся 24 серпня в Києві на НСК «Олімпійський». Абоненти Київстар під час концерту використовували 1208 Гб мобільного інтернету, щоб поділитися позитивними емоціями в соціальних мережах. Цієї кількості трафіку вистачило б, наприклад, на 1070 годин перегляду відео у високій якості. Цікаво, що 69% всього дата-трафіку на концерті «Океан Ельзи» абоненти використовували саме в мережі 4G.

Нагадаємо, що 21 та 23 серпня Київстар розширив покриття 4G у Харківській та Дніпропетровській областях. На сьогодні доступ до 4G від Київстар мають 15 млн осіб у більше ніж 2400 населених пунктах. Всього скористалося новим стандартом зв’язку близько 2 млн абонентів Київстар. При цьому всі абоненти можуть користуватись зв’язком 4G без жодних додаткових сплат, згідно з умовами їх тарифних планів.

Все, що необхідно для використання 4G – підготувати свій гаджет та SIM-карту. Абоненти Київстар можуть перевірити, чи підтримує їх смартфон і SIM-карта зв'язок четвертого покоління за допомогою USSD-кодів: *245*5# виклик – для перевірки смартфона; *245*4# виклик – для перевірки SIM-карт. Замінити SIM-карт можна безкоштовно в усіх фірмових магазинах Київстар. Також компанія пропонує широкий вибір 4G-смартфонів і гаджетів за вигідною ціною у фірмових магазинах Київстар та на сайті shop.kyivstar.ua.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі