У Фонді гарантування триває додатковий кваліфікаційний відбір організаторів аукціонів

У Фонді гарантування триває додатковий кваліфікаційний відбір організаторів аукціонів
У Фонді гарантування вкладів фізичних осіб триває додатковий кваліфікаційний відбір третіх осіб за напрямом «організація відкритих торгів (аукціонів)». Пропозиції для участі у відборі приймаються до 23 травня.

Одна із обов’язкових вимог для участі у відборі – використання електронної торгової системи, адміністратором якої є ГО «Трансперенсі Інтернешнл Україна».

Проведення додаткового відбору покликане максимально розширити коло організаторів торгів, підключених до системи «Prozorro.Продажі», та створити більш конкурентне середовище, що у свою чергу має сприяти зростанню ефективності продажів активів банків, що ліквідуються.

Прийом пропозицій від організаторів торгів, які бажають пройти кваліфікаційний відбір, триває до 09:30 23 травня. Розкриття кваліфікаційних пропозицій відбудеться о 14:30 23 травня.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі