У Харкові відбудеться весняний фестиваль креативних індустрій Create Kharkiv Business Education

У Харкові відбудеться весняний фестиваль креативних індустрій Create Kharkiv Business Education
Вже цього тижня у Харкові відбудеться весняний фестиваль креативних індустрій Create Kharkiv Business Education 2021 та конференція Instaboom 4.0, а саме 9-10 квітня, в Promodo Hub (вул. Отакара Яроша, 18). Захід стане у нагоді, для представників креативних індустрій, бізнесу, також активні харків'яни та гості міста отримають багато корисної та актуальної інформації.

В перший день фестивалю заплановані виступи надихаючих спікерів, відомих харків’ян творчих професій з різних сфер таких як: мистецтво, живопис, вулична культура, концертна та івент індустрія, книжковий бізнес, IT сфера, театр. Крім того буде презентовано проект Кластера креативних індустрій.

Також, 9 квітня на гостей заходу чекає яскраве поєднання творчих виступів талановитих харків'ян: співачка Garna, арфа у виконанні Олександри Шкаліної, виступ дуету Lastara, струнний квартет Kann, циркова студія «Карусель», хореографічний виступ Максима Юдашкіна, а для найактивніших учасників проходитиме майстер клас Лілії Лазаревої "Об'ємні полотна". Мистецтво барельєфу.

У другий день фестивалю відбудеться конференція InstaBoom 4.0 з просування в соціальних мережах Instagram, Youtube, TikTok, Сlubhouse. На гостей заходу чекають виступи спеціалістів-практиків, харків’ян та гостей з Києва за напрямками: Digital Marketing. інфобізнесу, SMM&PR сфери, з TikTok, з відеомаркетингу та навіть напрямку біохакінгу мозку і розвитку особистості.

Після активних тренінгів на відвідувачів заходу чекатиме fashion-показ від харківських дизайнерів за участю блогерів під DJ-сет.

Протягом двох днів фестивалю відвідувачів буде надихати арт-простір: фотозона, картини Анастасії Худякової, скульптури Володимира Кочмара, Тетяни Альбіцької-Костомарової, Сергія Костоматорова, усе це додасть яскравих фарб в весняний фестиваль креативних індустрій.

Початок реєстрації 9 квітня о 12:00, офіційне відкриття о 13:00. Програма фестивалю на сайті Управління: https://create.kharkiv.ua

Приєднатися до події можна буде, в тому числі, онлайн на youtube каналі Create Kharkiv.

Кількість місць обмежена!
Фестиваль організований Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради під патронатом секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі