У Харкові відбувся фестиваль бойових мистецтв MADABATTLE

У Харкові відбувся фестиваль бойових мистецтв MADABATTLE
27 листопада 2020 року на арт-заводі «МЕХАНІКА. Інша Земля» відбувся ІІ фестиваль бойових мистецтв MADABATTLE, який був організований Асоціацією розвитку бойових мистецтв м. Харкова, за підтримки Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

“Ми завжди виступаємо за розвиток та інновації в будь-яких сферах і не зважаючи ні на що, будемо підтримувати серйозні, активні дії спортсменів, тому що це люди, котрі завжди прагнуть до саморозвитку у всіх своїх проявах. Вже вдруге ми проводимо такий іміджевий фестиваль та бачимо потужний, видовищний захід, який викликає живий інтерес у харків’ян та глядачів в мережі - повідомила начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів, Вікторія Грецька-Миргородська.

У змаганнях взяли участь 24 спортсмени з різних міст України. Глядачі мають змогу побачити 12 захопливих двобоїв за правилами професійного та напівпрофесійного панкратіону. Дивіться запис трансляції турніру: https://youtu.be/NnecXA6WPq8

Змагання розпочались поєдинком між Ігорем Жовніром - Андрієм Місюком у вазі до 66 кг, який завершився перемогою Ігоря Жовніра у третьому раунді.

Другими виступили Сергій Голеня та Іван Пасич, де перемогу здобув Іван Пасич закінчивши двобій у першому раунді, виконавши прийом трикутник, завдяки цьому забезпечив собі вихід у фінал гран-прі вечора серед напівпрофі у вазі до 66 кг.

У третьому двобої у вазі до 70 кг, змагалися Олег Андрєєв та Ілля Суходєєв, переможцем, за одноголосним рішенням суддів, став Олег Андрєєв.

Едуард Деменко та Андрій Пашнюк билися четвертими, це був дійсно видовищний двобій, де за рішенням суддів переміг Андрій Пашнюк.

У п’ятому поєдинку на четвертій хвилині першого раунду переміг Дмитро Ластовецький виконавши больовий прийом на руку свого суперника, В’ячеслава Черкашина.

Шостими виступали Анатолій Єгіазарян та Дмитро Шопінський. Бій закінчився на 1 хвилині 28 секунді, перемогою бійця Академії бойових мистецтв «Честь» - Анатолія Єгіазаряна, він виконав задушливий прийом проти свого суперника, чим поповнив свій професійний рекорд.

Далі виступили дівчата, у вазі до 63 кг, Єкатерина Шакалова та Марія Стахальська.
На 4 хвилині першого раунду, перемогу здобула Єкатерина Шакалова, виконавши больовий прийом на руку.

У Восьмому двобої між Євгеном Щепіловим та Миколаєм Ліником, після трьох важких раундів для кожного з бійців та дуже видовищних для глядачів, перемогу одержав Євген Щепілов та присвятив цю перемогу своєму покійному батькові.

Наступними були Олександр Кіларєв та Георгій Егнаташвілі, де обидва показали себе з кращих сторін, та перемогу після третього раунду одержав Георгій Егнаташвілі, чим відкрив свій рахунок у професійній кар’єрі.

Десятими змагалися Ігор Жовнир та Іван Пасич, переможці першого та другого двобоїв вечора, за перше місце у гран-прі. Перемогу здобув Іван Пасіч у першому раунді больовим прийомом на руку.

На жаль, 11 поєдинок між Олегом Андреєвим і Андрієм Пашнюком не відбувся. Андрій Пашнюк отримав травму у попередньому двобої та був не допущений лікарем.

Завершальним боєм фестивалю стала сутичка Ати Атдаєва і Олександра Крупенкіна, переможцем з якого, на першій хвилині першого тайму, вийшов Ата Атдаєв.

Захід відбувся під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі