У компанії Royal Canin Україна новий генеральний директор

У компанії Royal Canin Україна новий генеральний директор
З 3-го вересня Royal Canin Україна очолює Марина Бойко із 10-річним досвідом роботи в корпорації Mars. Уперше головою компанії стала громадянка України.

Марина Бойко отримала великий лідерський досвід, працюючи в компанії «Mars Україна» у відділі продажів у різноманітних сегментах – кормів для домашніх тварин, шоколадної продукції і жувальної гумки. За цей час їй вдалося побудувати довгострокові партнерські відносини з клієнтами компанії, заклавши міцну основу для стійкого зростання бізнесу в Україні.

Останні 2 роки пані Бойко займала посаду директора з продажу в компанії «Mars Україна».
Основними пріоритетами Марини на новій посаді будуть: зробити повсякденні і дієтологічні раціони Royal Canin доступними для ще більшої кількості котів і собак, популяризуючи принципи відповідального володіння - адже потреби вихованців і їхніх господарів суттєво відрізняються; значно поліпшити якість сервісу для партнерів компанії; досягати результатів разом із активною командою талановитих співробітників.

«Royal Canin завжди надихала мене своєю місією: змінювати на краще здоров'я котів і собак. Я бачу, наскільки збалансоване харчування важливе для якості життя моїх вихованців - йоркширського тер'єра Теї і шотландської кішки Акіри. До того ж, у компанії - 50-річна історія, якою сміливо можна пишатися, й амбітні плани на майбутнє», - коментує своє призначення Марина Бойко.

У вільний від роботи час Марина захоплюється бігом і велопрогулянками. Разом із чоловіком виховують двох дітей – Павла і Дарину.

Раніше посаду генерального директора компанії займав Бруно Ташон. Зараз він приєднається до регіональної команди Північної і Південної Америки в ролі регіонального директора з продажу та маркетингу.

Про компанію Royal Canin:
Royal Canin - один зі світових лідерів у сфері науково-обґрунтованого здорового харчування для котів і собак. Заснована ветеринарним лікарем у 1968 році, компанія має 50-річний досвід у розробці індивідуалізованих дієтологічних рішень. У співпраці з експертною групою дієтологів, заводчиків і ветеринарних лікарів з усього світу, Royal Canin ставить котів і собак у центр свого інноваційного процесу. Лінійка продуктів Royal Canin пропонує різноманітні раціони, що відповідають розміру, віку, породі, способу життя і терапевтичним потребам. Royal Canin є дочірньою компанією Mars, Incorporated. Щоб дізнатися більше про Royal Canin, відвідайте сайт компанії www.royalcanin.com.ua, а також сторінку компанії в Facebook www.facebook.com/Royal.Canin.Ukraine .



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі