У мережі ресторанів «Сушия» новий генеральний директор

У мережі ресторанів «Сушия» новий генеральний директор
30 липня 2016 року Антон Ходисько офіційно зайняв посаду генерального директора мережі ресторанів сучасної японської кухні «Сушия».

Антон Ходисько прийшов до компанії у 2010 році на позицію директора з інформаційних технологій, а у 2014 році обійняв посаду керівника департаменту розвитку «Сушия». З першого дня роботи розвивав компанію у складі ради директорів.

Свою роботу на новій посаді Антон Ходисько планує розпочати з комплексного аналізу позицій мережі «Сушия» на ресторанному ринку України, оновлення бачення та стратегії розвитку компанії.

«Посада генерального директора одного з найбільших мережевих ресторанів в Україні і найбільшої японської мережі – це серйозний виклик і величезна відповідальність перед співробітниками компанії та її акціонерами, які я свідомо і з радістю приймаю, – зазначив Антон Ходисько, генеральний директор мережі ресторанів сучасної японської кухні «Сушия». – Компанія для мене – це не просто робота і комфортне місце для розвитку. За 6 років моєї діяльності «Сушия» і наша команда стали невід'ємною складовою мого життя та постійним драйвером нових звершень і досягнень. Упевнений, що на новій посаді їх буде ще більше – я докладу до цього максимум зусиль. На нас чекають нові перемоги, відкриття, розвиток і зростання! Що ж залишиться незмінним, так це злагоджена командна робота над тим, що ми вміємо найкраще – годувати наших гостей смачними та якісними стравами японської кухні та створювати для них особливу атмосферу».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі