Україна отримає оцінку в рамках переговорів про «промисловий безвіз» через місяць

Україна отримає оцінку в рамках переговорів про «промисловий безвіз» через місяць
Через місяць Україна отримає попередні результати оціночної місії в рамках переговорів про угоду ACAA - «промислового безвіза», заявила віце-прем'єр-міністр України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанишина. Про це повідомляє бізнес-портал України uaprom.info.

«Важливо, що в цьому році почала роботу довгоочікувана місія в рамках підписання угоди ACAA і введення так званого «промислового беззвіза». Уже через місяць ми будемо мати попередні результати такої оцінки, і сміливо, з наступного року зможемо розпочати відповідні переговори», - сказала Стефанишина.

Також, за її словами, в найближчий місяць Україна почне офіційні переговори щодо лібералізації торгівлі в рамках Угоди про асоціацію.

Крім того, Стефаніщіна зазначила, що в кінці квітня розпочнеться офіційний діалог щодо залучення України до європейського «зеленому курсу».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі