Українці більше не бояться роумінгу: за 2 роки використання мобільного інтернету за кордоном виросло більш ніж у 15 разів

Українці більше не бояться роумінгу: за 2 роки використання мобільного інтернету за кордоном виросло більш ніж у 15 разів
Абоненти Київстар продовжують активно використовувати мобільний зв'язок у роумінгу. У другому кварталі 2018 року значно зросла кількість дата-користувачів: їх стало на 63% більше*.

«Українці більше не бояться роумінгу! Вони не тільки дзвонять своїм рідним або друзям під час подорожей, але й активно користуються мобільним інтернетом. З 2016 року, коли ми переглянули тарифи та запропонували нові більш вигідні для користувачів умови тарифікації, споживання мобільного інтернету в роумінгу зросло більш ніж у 15 разів. Все, що нашим абонентам потрібно для комфортного використання мобільного інтернету – поповнити рахунок перед поїздкою», – коментує Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар.

У другому кварталі 2018 року абоненти Київстар у роумінгу – роумери – ще активніше користувалися мобільним інтернетом під час свого перебування за кордоном. У середньому один абонент дата-користувач витратив у роумінгу 520 Мб.

Загальна кількість абонентів, які користувалися роумінгом, зросла на 20%*. 85% з них подорожували до країн Європейського Союзу. А загальна кількість абонентів, які користувалися роумінгом саме в країнах ЄС, зросла на 33%*.

Стабільно зростаюча кількість абонентів, які використовують мобільний інтернет у роумінгу, та загальний ріст дата-трафіку дозволяють оператору пропонувати абонентам нові умови. Зокрема, з червня цього року обмін текстовими повідомленнями у популярних додатках Viber і WhatsApp для абонентів Київстар - без тарифікації мобільного інтернету в 95 країнах світу. Для того, щоб скористатися вигідними умовами у роумінгу, абонентам потрібно лише поповнити свій рахунок перед поїздкою. Їм більше не потрібно замовляти додаткові послуги або здійснити налаштування, тому що роумінг буде підключено автоматично.

Всього Київстар надає послуги міжнародного роумінгу на 5 континентах, у 195 країнах світу за доступними тарифами: дзвінки від 2 грн за хвилину (пакет 15 хвилин вартістю 30 грн на добу), інтернет від 0,35 грн за мегабайт (пакет 100 МБ вартістю 35 грн в день використання), SMS – від 1,00 грн (пакет 25 SMS вартістю 25 грн в день використання).
*Дані вказані за підсумками другого кварталу (квітень-червень) 2018 року в порівнянні з другим кварталом 2017 року.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі