УКРАЇНЦІ З 70 МІСТ ПОДІЛИЛИСЬ ПОРАДАМИ З РОЗУМНОЇ ЕКОНОМІЇ В РАМКАХ КОНКУРСУ P&G

УКРАЇНЦІ З 70 МІСТ ПОДІЛИЛИСЬ ПОРАДАМИ З РОЗУМНОЇ ЕКОНОМІЇ В РАМКАХ КОНКУРСУ P&G
Українці з понад 70 міст поділились порадами з раціональної економії в рамках конкурсу, організованого Procter & Gamble в Україні спільно з мережами магазинів METRO та EVA. Учасники розповідали, як зберегти сімейний бюджет і час на повсякденних турботах: прибиранні оселі, догляді за собою або дитиною. Про це повідомив Дмитро Кисельов, генеральний директор P&G в Україні.

«P&G і нашим партнерам EVA та METRO вдалось створити платформу національного масштабу, де українці ділились своїм досвідом з раціональної економії та ведення домашнього господарства. Українці поділились тисячами порад, які допомагають покращити якість життя й ефективно економити свій сімейний бюджет», – повідомив Дмитро Кисельов, генеральний директор P&G в Україні.

Журі на чолі з відомою телеведучою шоу «Все буде добре» Надією Матвєєвою відзначило понад 35 дієвих порад з розумної економії. Найкращі порадники отримали цінні призи – річні запаси продукції торгових марок Ariel, Tide, Lenor, Pampers, Fairy, Always, а також можливість потрапити на зйомки телевізійного шоу «Все буде добре» на СТБ.

Беручи участь у конкурсі, українці також підтримували в боротьбі за перемогу своє місто. Найактивнішими стали міста Івано-Франківськ та Кременець Тернопільської обл. При цьому в Кременці жителі за допомогою голосування оберуть конкретний заклад, якому P&G надасть підтримку. Він отримає продукцію першої необхідності на суму 750 000 грн, зокрема високоякісні засоби гігієни та засоби для миття і прання. В Івано-Франківську продукцію P&G на суму 100 000 грн передадуть регіональним реципієнтам благодійної організації «ФУДБЕНК».

Новий рекорд в Україні

В рамках церемонії оголошення підсумків кампанії «Заощаджуй, обираючи якісне» P&G провела акцію, щоб встановити новий рекорд в Україні – найбільшу кількість вимитого посуду за 1 годину за допомогою Fairy. Рекордне число склало 1050 одиниць посуду, вимитого однією людиною.

«Миття посуду – кропітка праця, яка може забирати багато часу і сил. Кожній господині необхідний помічник, який полегшить цю турботу – прискорить процес миття і дасть якісний результат без шкоди сімейному бюджету. Рекорд доводить на практиці, що вибір на користь якісної продукції – один з найбільш дієвих способів зекономити. Адже за допомогою однієї пляшки Fairy об'ємом 500 мл, при дотриманні правил дозування, можна вимити 5 тисяч тарілок. В результаті покупець отримує у 2,5 рази більше чистого посуду в порівнянні з більш дешевим засобом», – зазначив Євгеній Чений, науковий експерт Fairy в P&G.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі