Українські пивовари зварили пиво за відродженим німецьким рецептом

Українські пивовари зварили пиво за відродженим німецьким рецептом
У лінійці ТМ Zibert з’явилося нове пиво. Бровари створили цей унікальний сорт хмільного напою, звареного із солоду, води та хмелю за старовинним німецьким рецептом. Пиво має легку та пікантну гірчинку і витончений, легкий післясмак хмелю.

Вже зараз новинку можна купити в магазинах у скляних пляшках 0,5 л та ПЕТ- упаковці об’ємом 1л та 2л. Пиво має міцність 4,8% та густину початкового сусла не менше 11,5%. На етикетці розміщена медаль «Якість пивоварні «Зіберта» та ще одна медаль «Закон про чистоту пива», що виступають гарантією оригінальності та якості напою. Також зображена Ґрета – господарка пивного фестивалю ZibertFest. Сам фестиваль «Zibert Fest» відбудеться 16-17 вересня на Контрактовій площі у Києві. Усі, хто відвідає пивне свято, матимуть нагоду скуштувати ексклюзивний розливний ZibertFest, зварений спеціально для щорічного осіннього фестивалю.
_____________________________________________________________________
На початку ХХ сторіччя у Фастові було розпочато будівництво пивоварного заводу. Засновниками пивоварні стали прусський підданий Герман Саальман та Юліус Зіберт. Німецькі майстри швидко налагодили роботу пивоварні, і в 1906 році розпочато випуск першого пива.

Сьогодні продукція заводу продається в Україні та експортується на ринки 22 країн світу. В продуктовій лінійці: пиво Зіберт Світле, Зіберт Баварське, Зіберт Бочкове, Зіберт Пшеничне (Zibert Weissbier), Фастівське Світле, Фастівське Жигулівське, Zlata Praha Cerne та Квас ТМ "Старокиївський": Старокиївський, Старокиївський різдвяний, Квас Старокиївський Білий


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі