Українські студенти представлять Україну на всесвітньому змаганні University Startup World Cup 2017

Українські студенти представлять Україну на всесвітньому змаганні University Startup World Cup 2017
Студенти університету ім. Тараса Шевченко презентують рішення, що дозволяє передбачати епілептичні напади, на всесвітньому змаганні стартапів в Копенгагені. Відбірковий тур в Україні провела організація Startup Kyiv. Фінансування поїздки команди на змагання здійснила компанія SoftServe.

Студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка візьмуть участь у всесвітньому змаганні університетських стартапів – University Startup World Cup 2017 (USWC). Змагання пройдуть 18-22 вересня в столиці Данії місті Копенгаген. Українці змагатимуться разом з 70-ма найкращими студентськими командами зі всього світу за грошову нагороду у розмірі 25 000 доларів США та титул Best Startup Worldwide.

Українська команда – HELi
Українську команду представлять двоє студентів: Вікторія Гайдар, (23 роки, аспірантка першого року навчання за напрямком «Медична фізика») та Микита Чечула (22 роки, студент за напрямком «Комп'ютерна інженерія»). На змаганні в Копенгагені студенти презентують проект HELi – технологічне рішення для допомоги хворим на епілепсію. HELi покликане завчасно попереджати про епілептичні напади в режимі реального часу. Також HELi передбачено можливість індивідуального лікування за зібраними даними, моніторинг стану хворого та передача необхідної інформації до медичного закладу.

Startup Kyiv – організатор відбіркового туру в Україні
У травні цього року в Україні пройшов відбірковий етап змагання, де й була обрана команда, яка візьме участь у всесвітньому змаганні University Startup World Cup. Організатором відбіркового туру виступив Startup Kyiv.

«Наша мета – представляти українську молодь на світовій арені та привертати увагу міжнародної спільноти до української науки та інновацій. Також ми прагнемо надихати та мотивувати майбутні покоління молодих українських підприємців, – прокоментувала партнер University Startup World Cup в Україні та засновниця Startup Kyiv Алевтина Пабст. – Я дякую університетам, які з великим ентузіазмом відчинили двері до співпраці та всім неймовірним стартап-командам, які взяли участь у відбірковому турі. Особлива подяка нашим друзям і партнеру – компанії SoftServe, яка стала ексклюзивним спонсором поїздки студентів в Данію».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі