Українські зірки музики та YouTube об'єднались в яскравих відео задля запуску YouTube Music в Україні

Українські зірки музики та YouTube об'єднались в яскравих відео задля запуску YouTube Music в Україні
В Україні став доступний популярний у всьому світі сервіс YouTube Music, і спеціально до цього запуску ми представляємо 4 спільні роботи, в яких свої творчі сили об'єднали популярні артисти і YouTube-влоггери з різних міст України. Поспішайте подивитися нові відео на YouTube: Макс Барських feat. Руслан Кузнєцов і Альона Венум; Христина Соловій feat. Ян Гордієнко (YanGo); "Время и Стекло" & Андрій Немодрук (ND Production) і Michelle Andrade & Женя Білозеров!

Філософія YouTube – надати кожній людині можливість показати себе і побачити інших. На платформі YouTube користувачі можуть втілювати свої творчі ідеї, ділитися думками і обговорювати їх один з одним. У такій атмосфері розкриваються таланти. Саме тому для підтримки запуску YouTube Music ми вирішили задіяти популярний формат колаборації зірок музики і YouTube і таким чином показати нові можливості, які надає сервіс всім любителям музики.

У відео зірки музики та YouTube здійснюють поїздку на трамваї Києвом, Львовом, Одесою та Харковом, а проїзним стає щасливий квиток YouTube Music. Разом з Максом Барських Руслан Кузнєцов та Альона Венум згадали свою першу і останню зустріч під пісню "Вспоминать".

Христина Соловій та Ян Гордієнко (YanGo) опинилися поруч у львівському трамваї, а лейтмотивом поїздки і навіяних нею спогадів стала нова пісня Христини "Шкідлива звичка".

Група "Время и Стекло" разом з Андрієм Немодруком (ND Production) влаштували драйвову вечірку в одеському трамваї під свіжий хіт "Песня про лицо".

Michelle Andrade і Женя Білозеров перетворили харківський трамвай на танцювальний майданчик під нову пісню співачки "Hasta La Vista".

Нові пісні українських виконавців, а також безліч композицій музикантів з усього світу ви зможете послухати на музичному стрімінговому сервісі YouTube Music. Також тут ви знайдете офіційні альбоми, сингли, ремікси, живі виступи, кавери, а також рідкісні композиції, які можна знайти тільки на YouTube. YouTube Music створений спеціально для прослуховування музики і при цьому має всі переваги YouTube. Якщо ви хочете слухати, дивитися або знаходити музику - тепер все це доступно в одному сервісі.

Завантажити новий сервіс YouTube Music можна з Play Store і App Store. Зараз меломани можуть отримати три місяці безкоштовно від YouTube Music Premium і насолоджуватися музикою з України і всього світу.
_________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі